Μπουντενχόλζερ: «Πλησιάζει η επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer talks to Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks on Wednesday, Nov. 30, 2022, in New York. The Bucks won 109-103. (AP Photo/Adam Hunger)

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς καθησύχασε τους πάντες με τις δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε πως ο “Greek Freak” βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής του στη δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ για την επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμο και όχι μόνο: «Σύντομα θα είναι έτοιμος. Υπάρχουν ακόμα πράγματα στα οποία δουλεύει, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της προπόνησης και του παιχνιδιού. Στον κόσμο μας νομίζω ότι ο παίκτης έχει την τελική, τελική απόφαση, είτε είναι ο Γιάννης είτε ένας πρωτάρης. Είναι πώς νιώθουν τα παιδιά και τελικά εάν είναι έτοιμοι. Είτε είναι η ομάδα μας είτε οποιαδήποτε ομάδα, ο παίκτης τελικά, νομίζω, έχει τη μεγαλύτερη αίσθηση για το πού είναι και πόσο έτοιμος είναι. Αλλά νομίζω ότι ο χρόνος που αφιερώνει με φυσιοθεραπευτές, με όλη την ομάδα υποστήριξης είναι σημαντικός. Υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία και μαζί παίρνουμε αποφάσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.