Μπουτζίκος: Δεν αρμόζει αυτή η εικόνα στον Ολυμπιακό Βόλου

Για την ανάγκη ν’ αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, γιατί η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με τον Θεσπρωτό δεν της αρμόζει, έκανε λόγο στις δηλώσεις ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Μπουτζίκος. Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας, έτσι όπως την έχουμε χτίσει. Πραγματικά έχουμε προβληματιστεί πάρα πολύ, γιατί μετά από μία μεγάλη προσπάθεια που κάναμε μέσα στα Τρίκαλα, σήμερα παρουσιάσαμε δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα. Δυστυχώς είμαστε σε μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα, γιατί δεν της αρμόζει αυτή η εικόνα… Δεν είμαστε αυτή η ομάδα, έχουμε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, για να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Μας προβληματίζει και μας στεναχωρεί όλο αυτό. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, πρέπει να συνεχίσουμε. Δε μας παίρνει.

Στο πρώτο μέρος είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς δεν έγινε αυτό, αλλά βλέπουμε ότι μένουμε σε κάποιες καταστάσεις. Το μυαλό μας μένει πίσω. Πρέπει να το βρούμε αυτό και δεν ξέρω πώς, γιατί δεν μας παίρνει άλλο. Το να μιλάμε και να λέμε πράγματα είναι το μόνο εύκολο. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Δε θεωρώ ότι αλλάζουν οι στόχοι της ομάδος, γιατί δεν είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος ή προς το τέλος. Αλίμονο. Αν πραγματικά θέλουμε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, αυτό εξαρτάται μόνο από εμάς. Λόγια μπορούμε να λέμε μέχρι αύριο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν τουλάχιστον να ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται, γιατί αυτό βλέπω ότι δε γίνεται τώρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.