Μπράτσος: «Να πίστευαν τα παιδιά στον εαυτό τους όσο πιστεύω εγώ σε αυτούς»

Τόνισε ο προπονητής της Κ19 της Νίκης μετά την ήττα από την ΑΕΛ

Το δικό του σχόλιο στο Magnesiasports μετά τη νέα ήττα της Κ19 της Νίκης με 0-2 στο Π. Μαγουλάς από την ΑΕΛ έκανε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Μπράτσος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά και τα παιδιά έδειχναν να μην πιστεύουν στον εαυτό τους. Δεχθήκαμε δύο γκολ, τα οποία προήλθαν από ομαδικά τακτικά λάθη στην άμυνα. Δεν καλύψαμε τον παίκτη που βγήκε στην πλάτη, ενώ είχαμε επισημάνει ότι οι αντίπαλοι κάνουν αυτή την κίνηση.

Δυστυχώς δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στην αρχή. Μέχρι το 30’ ήταν πολύ καλύτερη ομάδα η ΑΕΛ από μας.

Ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι μετά, αλλά η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την κυκλοφορία της μπάλας, που δεν οδήγησε σε ευκαιρίες ούτε σε πίεση.

Στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε την τακτική μας συμπεριφορά και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Δυστυχώς, ενώ αποκτήσαμε και τον έλεγχο, αυτό δεν μετουσιώθηκε σε κάποιες σωστές πάσες, ώστε να απειλήσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι.

Αν μετρούσε το γκολ που ακυρώθηκε από τον Ζαχαριουδάκη, θα παίρναμε κάποια ρίσκα, διότι θέλαμε πολύ τον πρώτο μας βαθμό.

Αν τα παιδιά πίστευαν στον εαυτό τους όσο πιστεύω εγώ σε αυτούς, η εικόνα θα ήταν πολύ καλύτερη. Όμως δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τα παιδιά, γιατί παίζουν πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο και είναι δύο και τρία χρόνια μικρότερα.

Μόνο εμπειρίες μπορούν να πάρουν και μακάρι να τα στηρίξουν τα επόμενα δύο χρόνια, γιατί όντως θα υπάρχει μια καλή φουρνιά, αν συνεχίσουν».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.