Μπροστά σε… Κεραυνό και ο Αιολικός Βόλου

Στους Παίδες ήταν ο Κεραυνός Λάρισας που έκοψε την πορεία του Ίωνα Βόλου στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ, για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας και στη συμμετοχή στην τελική φάση που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Στον τελικό Εφήβων το… αδερφάκι του, ο Νέος Κεραυνός Λάρισας, θα είναι ο αντίπαλος του Αιολικού Βόλου, με την αναμέτρηση να έχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Νέος Κεραυνός Λάρισας προκρίθηκε εύκολα στον τελικό, καθώς επικράτησε σε βάρος της τρικαλινής Φαλώριας με 80-41, με τους νεαρούς Τακούλα με 37 πόντους και Μάνο με 21 να είναι οι πρώτοι σκόρερ για το λαρισαϊκό σύνολο.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΚΑΘ, η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 18 Ιουλίου, στον… συνήθη ύποπτο αγωνιστικό χώρο του κλειστού των Φαρσάλων, με ώρα έναρξης τις 19:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιολικός Βόλου αναδείχθηκε πρωταθλητής Μαγνησίας, επικρατώντας μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση με 67-66 σε βάρος του Γ.Σ. Βόλου. Όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό Θεσσαλίας, την πήρε άνευ αγώνα, καθώς ο αντίπαλός του Απόλλων Καρδίτσας δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στην αναμέτρηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.