Μπροστά σε «τελικό» ο Ολυμπιακός Βόλου

Κρατά το ανταγωνιστικό προφίλ, αλλά η νίκη δεν ήρθε ούτε στα Γρεβενά

Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, έχοντας κάνει και το ρεπό τους, παραμένουν οι μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη στο ενεργητικό τους στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών, αφού και στα Γρεβενά απέναντι στον Πρωτέα δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, κρατώντας απλά το ανταγωνιστικό πρόσωπο του πρώτου και του τρίτου δεκαλέπτου.

Ωστόσο η διακύμανση του σκορ μαρτυρά ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Πρωτέας βρήκε τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι για να πετύχει 33 ολόκληρους πόντους, όταν στο ημίχρονο είναι πετύχει μόλις 40, ενώ από την άλλη, ο Ολυμπιακός σημείωσε 20. Οι άμυνες προφανώς δεν είχαν τον πρώτο ρόλο στο συγκεκριμένο δεκάλεπτο, αλλά αυτή του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ακόμη χειρότερη, αν και όταν είναι κοντά στο σκορ συνηθίζει να πιέζει σε όλο το γήπεδο, όπως έχουμε δει τουλάχιστον στις εντός έδρας αναμετρήσεις έως τώρα.

Στην επόμενη αγωνιστική, την έβδομη κατά σειρά στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μία «χρυσή» ευκαιρία για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη, καθώς υποδέχεται τον επίσης νεανικό Ναύαρχο Βότση, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ωστόσο να μετράει μία νίκη ήδη, αυτή της πρεμιέρας επί του επίσης χωρίς ροζ φύλλο αγώνα έως τώρα, ΑΓΣΙ. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, για να έχει πιθανότητες να βρεθεί στα πλέι άουτ και ν’ αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να πάρει τον «τελικό» απέναντι στον Ναύαρχο Βότση και το ίδιο να πράξει και απέναντι στον ΑΓΣΙ, τουλάχιστον στην έδρα του και να παίξει και για τις διαφορές μακριά από τον Βόλο. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.