Ν. Τσεκούρας: Πιστεύω στη διπλή άνοδο

Στον αγιασμό του μπασκετικού Ολυμπιακού πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος τόνισε ότι πιστεύει στην άνοδο και των ανδρών και των γυναικών:

«Να σας ευχηθούμε να είστε γεροί εσείς και οι οικογένειές σας όλη τη χρονιά. Πρέπει να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα με τη δική σας βοήθεια αλλά και της Διοικούσας Επιτροπής, γιατί έχουμε την ευθύνη ότι είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης κι αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε ενέργειά μας και σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση. Η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη και για τα δύο τμήματά μας. Πιστεύω ότι με την ενίσχυση που έχουμε φέτος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο και στα δύο τμήματα και αυτό το δικαιούστε βάσει του δικού σας αγώνα και της διοικούσας επιτροπής.

Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι με την καθημερινή δουλειά στην προπόνηση, την αγάπη και το οικογενειακό κλίμα θα είναι η χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου και στο τμήμα του μπάσκετ και όσο μπορούμε θα είμαστε κοντά σας. Να είστε κοντά στον σύλλογο, που είναι ερασιτεχνικός, κάτι που γνωρίζετε πολύ καλά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και στερούμαστε και εμείς και τα παιδιά που είναι στη Διοικούσα Επιτροπή την προσωπική μας ζωή, για να έχουμε αυτές τις εγκαταστάσεις, να είμαστε στα κλειστά γήπεδα, να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά και ειδικά από το κράτος. Μπορεί κάποιους να δυσαρεστήσαμε, να είχαμε παλαιότερα κάποιες διαφωνίες ή προβλήματα, αλλά δεν τα κάναμε, επειδή το θέλαμε. Θα είμαστε κοντά σας, όσο μπορούμε, για να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις και του χρόνου να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.