Να δώσει συνέχεια στην Άμφισσα θέλει ο Γ.Σ. Αλμυρού

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με το δεξί για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που πήρε με καλή και πειστική εμφάνιση το τρίποντο στην πρεμιέρα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1 και τώρα θέλει να συνεχίσει μ’ ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Φωκικό εκτός έδρας την Κυριακή.

Ο Στέλιος Αρσένος, που αναμφίβολα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά κι αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο την περασμένη Κυριακή, θα στερηθεί και πάλι των υπηρεσιών του Στέλιου Αλεξανδρή, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και θα μείνει εκτός αποστολής. Απών θα είναι ο νεαρός Δημητρίου, καθώς δε βγήκε το δελτίο του.

Από την άλλη είναι έτοιμο το δελτίο του Χατζή, που είναι διαθέσιμος, ενώ ο Ναουμίδης, που θα προπονηθεί το Σάββατο, όπως έκανε και την Παρασκευή, ίσως μπει για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή.

Οι Αλμυριώτες θέλουν και μπορούν να φύγουν αλώβητοι από την Άμφισσα και να προσθέσουν βαθμό ή βαθμούς στο σακούλι τους.

Διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Κωστούλας από την Άρτα, ο οποίος πέρσι για πρώτη φορά διηύθυνε ματς Γ’ Εθνικής και αυτό θα είναι το έβδομο παιχνίδι του στην κατηγορία. Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φωκικός τονίζεται: «Η απορία μας εύλογα είναι πώς, ενώ κατά κανόνα στα ματς της 1ης κ 2ης αγωνιστικής ορίστηκαν διαιτητές από όμορους των γηπεδούχων νομούς, στην Άμφισσα την Κυριακή αποστέλλεται διαιτητής από τη μακρινή… Άρτα(!). Σε κάθε περίπτωση, είμαστε σίγουροι για έναν καλό και τίμιο αγώνα…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.