Να λειτουργήσει ο ποδοσφαιρικός τους εγωισμός

Να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές τον καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό τους εγωισμό τους την Κυριακή με την Α.Ε. Καραϊσκάκης προσδοκούν άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου. Τα πράγματα πλέον είναι οριακά περισσότερο από κάθε άλλη φορά και σε τέτοια ματς αυτό που μετράει πέρα από τακτικές και προετοιμασία, είναι η θέληση των παικτών να πάρουν τη νίκη.

Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουν να δώσουν τη δικιά τους απάντηση μέσα στο γήπεδο, καθώς μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Απόλλωνα Λάρισας και Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, που δημιούργησαν πολύ αρνητικά δεδομένα για τη συνέχεια, μόνο με ένα τρίποντο, το πρώτο σε “βαθμολογικό” ντέρμπι φέτος στο Πανθεσσαλικό, θα μπορέσουν να επανέλθουν κάποια έστω και δειλά χαμόγελα.

Βέβαια, για να γίνει αυτό, οι παίκτες πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, αλλά κυρίως να το πάρουν πάνω τους και να δουν την κατάσταση λίγο εγωιστικά, αφού αυτοί οι ίδιοι είναι που είτε από ατυχία είτε από έλλειψε αποτελεσματικότητας δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να δώσουν στους φιλάθλους τους τη χαρά μίας μεγάλης νίκης με ομάδες της πρώτης εξάδας στην έδρα τους.

Τουλάχιστον, είναι πολύ σημαντικό ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, το κλίμα παραμένει σε ένα καλό επίπεδο, αφού τόσο η διοίκηση με δηλώσεις των κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκου, όσο και οι οργανωμένοι φίλαθλοι με τις ανακοινώσεις τους έδειξαν ότι θα είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές κι αυτό τους δημιουργεί την ασφάλεια ότι μπορούν απερίσπαστοι να σκέφτονται μόνο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έχοντας τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στην κυριακάτικη κρισιμότατη αναμέτρηση. Θετικό ήταν και ότι στον Ολυμπιακό Βόλου μπόρεσαν να … γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να αποφορτιστούν και σωματικά και ψυχολογικά εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει και πως κανείς δε θα τους βοηθήσει παρά μόνο οι ίδιοι τους εαυτούς τους, έχοντας πιστέψει πρώτα απ’ όλα ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, η οποία δε θα έχει και πολλές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου, όταν και οι Βολιώτες είχαν έρθει ισόπαλοι στους Αγίους Αναργύρους της Άρτας, έχοντας χάσει πέναλτι. Ουδείς θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο μίας τρίτης συνεχόμενης απώλειας και οι παίκτες ξέρουν ότι τα πάντα εξαρτώνται απ’ αυτούς.

Στα καθαρά αγωνιστικά και σήμερα Τετάρτη ο Χολέβας δεν μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα και έκανε ατομικό.

Ο Αγγελάκης στο Πανθεσσαλικό
Ο Άγγελος Αγγελάκης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β. και Α.Ε. Καραϊσκάκης την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Ο εν λόγω ρέφερι έχει συναντήσει άλλες δύο φορές τους ερυθρόλευκους στο παρελθόν, στις οποίες οι Βολιώτες είχαν μία ισοπαλία (με Παναιτωλικό στις 21/11/12 με 0-0) και μία νίκη (με Αστέρα Μαγούλας στις 12/1/14 με 3-2).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.