Να μην επαναπαυτούν στον Θ. Τζήμα ζήτησε ο Στ. Φάτσης

Έγινε χθες Τετάρτη η συνάντηση στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης μεταξύ του κ. Τζήμα και των εφόρων των υπολοίπων τμημάτων της Ερασιτεχνικής, με σκοπό να συζητηθεί το θέμα των χορηγιών, που έχει εξασφαλίσει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Υπήρχε θετική ανταπόκριση στην πρότασή του Θ. Τζήμα να πηγαίνει το 20% από πέντε χορηγίες που εξασφάλισε στο ποδόσφαιρο και το υπόλοιπο 80% να μοιράζεται ισόποσα στα υπόλοιπα τμήματα, που θα παίρνουν ένα 10% (μπάσκετ ανδρών, μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο, κολύμβηση, στίβος, ρυθμική γυμναστική, Νέοι Αθλητές Νίκης).

Τα μπάνερ των χορηγών να σημειωθεί ότι θα βρίσκονται στους αθλητικούς χώρους όλων των τμημάτων, ώστε να διαφημίζονται και μέσω της φωτογράφισης των διαφόρων αθλητικών γεγονότων από τα ΜΜΕ.

Αυτό που ζήτησε από  όλους τους υπευθύνους των τμημάτων ο κ. Φάτσης, πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, είναι να μην επαναπαυτούν στις ενέργειες του κ. Τζήμα και να κάνουν και τις δικές τους προσπάθειες για την  εξεύρεση πόρων και να υπάρχει μία λογική στην απαίτηση χρημάτων από τις χορηγίες.

Ακόμη, ο κ. Τζήμας κατέθεσε την πρόταση όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη να επιλέξουν για το αθλητικό τους υλικό τη Legea, γιατί όσο μεγαλύτερο είναι το ύψος της παραγγελίας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η χορηγία που θα δίνει η εταιρεία και άρα θα επωφελούνται περισσότερο οικονομικά τα διάφορα αθλήματα.

Επίσης, τονίστηκε ότι ποσοστό από τα έσοδα της συναυλίας με τον Γιάννη Πάριο θα πάρουν όλα τα τμήματα, αλλά φυσικά μεγαλύτερο το ποδόσφαιρο, ενώ θα γίνουν και δύο χοροί τον χειμώνα και πάλι τα έσοδα θα μοιραστούν.

Τέλος, έγινε αναφορά στο έντυπο με τη δραστηριότητα των τμημάτων της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο οποίο θα προβάλλονται και όλοι οι χορηγοί συν τον μεγάλο χορηγό κάθε τμήματος, αφού ο κ. Τζήμας διευκρίνισε ότι κάθε τμήμα θα μπορεί να έχει και τον δικό του μεγάλο χορηγό εκτός απ’ αυτούς που έχει βρει ο ίδιος.

Πηγή: magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.