Να συνεχίσει την … πελατειακή του σχέση με τον Πιερικό θέλει ο Ολυμπιακός Β.

Με μοναδικό στόχο το τρία στα τρία ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 16.00 στο στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» τον Πιερικό για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς το Πανθεσσαλικό έκλεισε για εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και οι ερυθρόλευκοι αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν τη δεύτερη έδρα που δήλωσαν, έχοντας τη συναίνεση του Γ.Σ. Αλμυρού, που αγωνίζεται αύριο Κυριακή στην έδρα τους, αλλά και του Δήμου Αλμυρού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν στις τελευταίες έντεκα φορές που υποδέχτηκαν τους μελανόλευκους της Κατερίνης τα δέκα ματς, ενώ το ένα έληξε ισόπαλο, από το 1994 έως σήμερα. Σε ό,τι αφορά την τελευταία ήττα εντός έδρας χρονολογείται από τις 13/2/91.

Έτσι λοιπόν επιθυμούν να συνεχίσουν την …πελατειακή τους σχέση με τον Πιερικό, έχοντας ως μοναδικές απουσίες αυτές των Καμπλιώνη και Διβανέ, ενώ αποστολή δεν ανακοινώθηκε χθες, αλλά μέσα σ’ αυτή είναι και ο Ευθυμιάδης για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τον Πιερικό θα παίξει ο νεοαποκτηθείς από τον ΝΠΣ Βόλος, Μηλιώτης, ενώ θα λείψουν ο Τουλίκας λόγω μη έκδοσης του δελτίου του, ο Κραγιόπουλος λόγω τιμωρίας και ο τερματοφύλακας Κούζας, που έσπασε τα δόντια του στην προπόνηση.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Μπεκιάρης από την Καρδίτσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.