Να τρέξουν οι εξελίξεις θέλουν άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου

Επιθυμία όλων στον Ολυμπιακό Βόλου είναι να τερματιστεί η περίοδος αναμονής και να τρέξουν οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Το ξεκίνημα θα γίνει με την έγκριση του καταστατικού της νέας ΠΑΕ από το Υπουργείο Εμπορίου, το οποίο ανοίγει τον δρόμο για την απόκτηση του νέου ΑΦΜ, που θα επιτρέψει το άνοιγμα λογαριασμού στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, προκειμένου να κατατεθούν τα χρήματα για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό αρχικά έχει οριστεί στα 30.000 ευρώ και είναι το ελάχιστο υποχρεωτικό που ορίζει ο νόμος, για να βοηθήσει τις ομάδες που ανέβηκαν στη Football League να γίνουν ΠΑΕ, ασχέτως αν στη συνέχεια γίνει αύξησή του από τον νέο μεγαλομέτοχο.

Αυτή είναι η σειρά των πραγμάτων που θα συμβούν το επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς να είναι κανείς σίγουρος για ακριβείς ημερομηνίες, αφού μπορεί ο γνωστός δικηγόρος Αργύρης Λίβας, που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας τις διαδικασίες και που γνωρίζει όσο λίγοι αυτά τα ζητήματα, να δήλωσε ότι μέχρι την προσεχή Τετάρτη (10/7) αναμένεται να γίνει η έγκριση του καταστατικού, αλλά, όταν μπλέκει κάποιος με τα υπουργεία και το ελληνικό δημόσιο εν μέσω μάλιστα εθνικών εκλογών, τότε τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Αν επαληθευτεί το αισιόδοξο σενάριο που ανέφερε ο κ. Λίβας, τότε οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν και δε θα αργήσει να συσταθεί η νέα ΠΑΕ. Από κει και πέρα, ο φίλαθλος κόσμος θα περιμένει να επιβεβαιωθούν όσα έχει αναγγείλει ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ότι δηλαδή αυτός και οι συνεργάτες του θα πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο και θα αναλάβουν τη διοίκηση.

Ακολούθως, αυτή η εξέλιξη θα επιτρέψει την ανακοίνωση των συμφωνιών με τον προπονητή Θωμά Γράφα, με τους παίκτες που έχουν κλειστεί και είναι τουλάχιστον τρεις σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν. Σε ό,τι αφορά τους τελευταίους, έχει διαρρεύσει και αναμένεται να επισφραγιστεί και με μία επίσημη ανακοίνωση ότι παραμένουν οι Ρόκας, Μπουτζίκος και Γιακουμής, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Ριζογιάννης, που ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα, Μάντζιος, που συνεχίζει στον Λεβαδειακό, και Φλίγκος, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί σε χαμηλότερο επίπεδο για επαγγελματικούς λόγους, τη στιγμή που και ο Οικονομόπουλος δείχνει πολύ πιθανό να γίνει παίκτης των Τρικάλων και να ακολουθήσει κι αυτός τον Περικλή Αμανατίδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.