Να ξεκινήσει την βαθμολογική ανάκαμψη

Στην Καστοριά αγωνίζεται σήμερα (15:00) ο Ολυμπιακός Βόλου για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με νέο προπονητή στον πάγκο του τον Κώστα Σταματίου και με στόχο την τρίτη φετινή νίκη, που θα είναι και 2η εκτός έδρας .

Ο Ολυμπιακός έχοντας 9 βαθμούς (4 εντός έδρας και 5 εκτός έδρας) και έχοντας πετύχει μόλις 6 γκολ (τα 4 μακριά από τον Βόλο) κάνει σήμερα ένα νέο ξεκίνημα απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην ίδια θέση, με τα ίδια αποτελέσματα (2-3-4), ελπίζοντας στην βαθμολογική ανάκαμψη.

Ο Κώστας Σταματίου που είναι γνώστης της κατηγορίας αλλά και της ομάδας αφού οι περισσότεροι παίκτες στο ρόστερ ήταν και δικές του επιλογές όταν η ομάδα φτιάχνονταν με Βολιώτικα στοιχεία , εν όψει του πρώτου του αγώνα ασχολήθηκε και με την τόνωση της ψυχολογίας και γενικότερα με την ηρεμία στον σύλλογο που χρειάζεται και στήριξη αλλά και ενίσχυση.

Μετά από τις αποχωρήσεις των Ψιάνου, Λάμπου, Βρονταρά και τον Κυρίτση στην “έξοδο”, έχει αποκτηθεί ο Θαν. Μαργαρίτης και  ο τερματοφύλακας Αχιλ. Κωνσταντίνου και  σήμερα στους διαθέσιμους παίκτες για την συμπλήρωση 20αδας προστέθηκαν και νεαροί από την ομάδα νέων.

Την αναμέτρηση Καστοριά-Ολυμπιακός Βόλου θα διευθύνει ο Τάσος Ασβεστόπουλος διαιτητής από την ΕΠΣ Κιλκίς, ενώ όλα τα ματς στην 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ (15:00) είναι:

ΑΟ Χανιώτης – Μακεδονικός Φούφα

Κοζάνη – Περικός

Καστοριά – Ολυμπιακός Βόλου

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Δωτιέας Αγιάς – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Σβορώνος – ΠΟ Ελασσόνας

Εδεσσαϊκός – ΑΕΠ Κοζάνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κοζάνη                 23

Πιερικός              19

Εθνικός Ν.Κ.       13

Κεραυνός Αγγελ.             13

Δωτιέας Αγιάς 13

Ελασσόνα           13

ΑΟ Χανιώτης     12

Μακεδονικός Φ.              11

Σβορώνος           11

ΠΑΟΚ Κρηστώνης   10

Ολυμπιακός Βόλου         9

Καστοριά            9

ΑΕΠ Κοζάνης      9

Εδεσσαϊκός        7

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.