Να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο του Αστέρα Ιτέας θέλει η Νίκη

Δύσκολη χαρακτηρίζεται για τη Νίκη η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό για την 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (15.00 με διαιτητή τον Κουκούλη από τη Λάρισα).

Χθες οι κυανόλευκοι, που φυσικά και είναι το μεγάλο φαβορί, προπονήθηκαν και πάλι στο Βασδέκειο χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ ο μόνος απών αύριο θα είναι ο τιμωρημένος Ρόβας. Αντίθετα επιστρέφουν από τραυματισμό ο Τσεμπερίδης και από τιμωρία ο Καρτσαμπάς, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο όριο καρτών βρίσκονται οι Βουκομάνοβιτς, Μέτσε και Φάμπιο.

Στη Νίκη διάβασαν τις δηλώσεις του προέδρου του Αστέρα, Πέτρου Μαντούβαλου, ότι η ομάδα του θα παίξει στα ίσια στη Νίκη, για να την κερδίσει, και είναι αποφασισμένοι με σοβαρότητα και συγκέντρωση να δώσουν τις απαντήσεις τους, για να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο και να πάνε τουλάχιστον με το +3 στο ντέρμπι με τον συμπολίτη Ολυμπιακό.

Από τη μεριά των φιλάθλων υπάρχει κινητοποίηση και σε συνδυασμό με την απόφαση της διοίκησης να επιτρέψει τη δωρεάν είσοδο παιδιών ως 18 ετών και γυναικών, όλα δείχνουν ότι η προσέλευση θα είναι αυξημένη. Αυτό το χρειάζονται και οι παίκτες πριν από το ματς της χρονιάς, που είναι το βολιώτικο Clasico, αλλά και η διοίκηση, που έχει κάνει τα πάντα μέχρι στιγμής και περιμένει μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο, ο οποίος πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει μία ομάδα που πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Στη Νίκη δεν αποπροσανατολίζονται πάντως από την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση και κοιτούν αποκλειστικά το ματς με τον Αστέρα Ιτέας, που είναι δύσκολο εμπόδιο, αφού στα τελευταία εννιά ματς έχει οκτώ νίκες, απόδειξη ότι είναι φορμαρισμένος. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι σε οκτώ ματς εκτός έδρας η ομάδα του Πάρη Ανδράλα έχει μόνο μία ήττα από τα Μετέωρα, ενώ έχει καταγράψει και τρεις νίκες, αλλά και τέσσερις ισοπαλίες

Ανδράλας: Έχουμε τη δική μας φιλοδοξία

Δηλώσεις για το ματς με τη Νίκη έκανε στη mikriliga.com ο προπονητής του Αστέρα Ιτέας, Παρασκευάς Ανδράλας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σίγουρα παίζουμε με μια ομάδα που είναι πρώτη. Η βαθμολογία θεωρώ πως δε λέει ποτέ ψέματα. Για να είναι πρώτη πάει να πει ότι έχει κάποια καλά στοιχεία. Είναι μια ομάδα με δυναμική, με κόσμο, με έναν έμπειρο προπονητή, με παίκτες που έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αλλά από εκεί και πέρα δεν με απασχολεί τόσο ο αντίπαλος αυτή τη στιγμή όσο η εικόνα της δίκης μας ομάδας. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στα 90 λεπτά, έχουμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας και προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό.

Αυτό το ματς μπορεί να αποτελέσει και ρυθμιστή της πρωτιάς στον όμιλο, γιατί η Νίκη Βόλου μετά το παιχνίδι με την Ιτέα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου και μέσα σε δυο ματς παίζει όλη τη χρονιά.

Θεωρώ ότι ομάδες όπως η Νίκη και ο Ολυμπιακός Βόλου αυτή τη στιγμή έχουν ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα και κοιτάζουν να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι και το λογικό. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε τη δική μας φιλοδοξία, κοιτάμε την ομάδα μας και πώς θα εξελισσόμαστε καθημερινά και θα γινόμαστε καλύτεροι. Παιχνίδια όπως με τη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Βόλου είναι παιχνίδια, τα οποία πρέπει να τεστάρουμε και εμείς τις δυνάμεις μας και το που μπορούμε να φτάσουμε στη συνέχεια».

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Αστέρας Ιτέας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.