«Ναι,οι παρέες γράφουν ιστορία»

Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με την προπονήτρια Ελένη Παπαθανασίου

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη είχε η προπονήτρια Νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου, Ελένη Παπαθανασίου, μετά την επιτυχία της κατάληψης της 5ης θέσης στο 37ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ που φιλοξενήθηκε στην Κρήτη, τονίζοντας σε διαδικτυακή ανάρτησή της ότι οι παρέες όντως γράφουν ιστορία!

«Οι κόποι 14 υπέροχων κοριτσιών, όχι μόνο δεν πήγαν χαμένοι, αλλά απεναντίας ανταμείφτηκαν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πλέον η πρώτη δύναμη στην ελληνική περιφέρεια σε επίπεδο Νεανίδων στο μπάσκετ. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, η ομάδα μας τερμάτισε 5η χάνοντας μόνο από τον πρωταθλητή Ελλάδος Κρόνο και τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας δυο φορές την πρωταθλήτρια Κρήτης και την αντίστοιχη της Πάτρας.  Μάλιστα η αθλήτρια μας Χριστίνα Νταϊάκη βγήκε και πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης» αναφέρει η έμπειρη προπονήτρια.

Επίσης σημειώνει τα εξής: «Κρατάμε λοιπόν ως παρακαταθήκη τις υπέροχες εμπειρίες και ωθούμε τα παιδιά μας να μάθουν να κερδίζουν τους αγώνες μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ευτυχής που συνεργάζομαι με τέτοια υπέροχα νέα κορίτσια, με άξιους συνεργάτες και με γονείς που βρίσκονται τόσο διακριτικά, μα και τόσο ουσιαστικά δίπλα στα βλαστάρια τους. Τελικά ναι, οι παρέες γράφουν ιστορία… Κι εμάς η δική μας υπέροχη παρέα τη δική της… Κοριτσάρες μας, τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι και το αποδείξατε μέσα στην Κρήτη.

Ευχαριστούμε ΕΟΚ και Κρήτη για την απίστευτη εμπειρία. Συνεχίζουμε δυνατά…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.