Νάνης και Τύμπας ανέλαβαν την τεχνική ηγεσία του Ίωνα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκινά με την Elite Basketball Academy, προπονητής στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ίωνα αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Νάνης με άμεσο συνεργάτη του τον Παναγιώτη Τύμπα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου συμπληρωνει φέτος σαράντα χρόνια από την ίδρυσή του και όλα αυτά τα χρόνια πορεύεται με βάση τον υγιή αθλητισμό. Θέλοντας να κάνει ένα άνοιγμα στην αθλούμενη νεολαία, αλλά και πιστεύοντας πάντα στις συνεργασίες ανακοινώνει την συνεργασία που ξεκινάει με την ομάδα της Elite Basketball Academy.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας προπονητής στο αντρικό μας τμήμα αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Νάνης με άμεσο συνεργάτη του τον Παναγιώτη Τύμπα. Σκοπος είναι να δημιουργηθεί ένα νεανικό σύνολο, το οποίο θα αποπνέει υγεία, ώστε ακόμα περισσότερα παιδιά της περιοχής μας να μπορούν να πρωταγωνιστούν αλλά και να γεμίζει το γήπεδο βλέποντας κάτι όμορφο.
Ευχαριστούμε πολύ την Elite Basketball Academy και τους προπονητές Παναγιώτη Νάνη και Παναγιώτη Τύμπα γι’ αυτή τη συμπόρευση και τους ευχόμαστε υγεία και μαζί να πετύχουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.