Nάνης: «O Aθλητισμός μπορεί να μας δώσει λύσεις»

Όπως όλοι οι σύλλογοι, έτσι και η ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού ανέστειλε ουσιαστικά τη λειτουργία της μπροστά στο νέο lockdown, και με τον προπονητή, Παναγιώτη Νάνη να τονίζει ότι είναι λογικό οι ομάδες να μένουν πίσω και να χάνουν τον ρυθμό τους, υπογραμμίζοντας ότι ο Αθλητισμός μπορεί να δώσει λύσεις.

Όπως τόνισε ο προπονητής του ΓΣ Αλμύρου: «Είναι μία κακή εξέλιξη για όλη την κοινωνία, πόσο μάλλον για τον Αθλητισμό, που είναι πηγή ενέργειας και τον αγαπάμε είτε ασχολούμαστε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά μ’ αυτόν. Είναι πνεύμονας της κοινωνίας, ωστόσο αφού όλη η κοινωνία είναι σε καταστολή, οφείλουμε κι εμείς να πάρουμε τις προφυλάξεις μας».

Ο ίδιος πάντως δηλώνει αισιόδοξος ότι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούν αρχικά να αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις, και από τον Ιανουάριο τουλάχιστον η Πολιτεία να αντιληφθεί και να φροντίσει για την επιστροφή της δράσης. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κάποια από τα προβλήματα που δημιουργούνται, σε ψυχολογικό επίπεδο για παράδειγμα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με τον Αθλητισμό».

Όσον αφορά τον ΓΣ Αλμυρού, ο ίδιος σημειώνει ότι η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να μείνουν οι παίκτες σε εγρήγορση. «Εμείς έχουμε σταματήσει και προφυλασσόμαστε. Συνεννοούμαστε τώρα με τη γυμνάστριά μας για ατομικά προγράμματα προπονήσεων για να είμαστε έτοιμοι. Αν δεν κάνουμε έναν μήνα προπόνηση πηγαίνουμε πίσω, τη στιγμή που είχαμε γενικότερα πατήματα ως ομάδα» ανέφερε ο Παναγιώτης Νάνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.