Νάνης: «Ξεκινάμε με διάθεση για τη νέα χρονιά στον ΓΣ Αλμυρού»

Προχωρά το μεταβατικό στάδιο προπονήσεων

Δεν μπόρεσε να χαρεί την πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής ο ΓΣ Αλμυρού, αφού μόλις ελάχιστες αγωνιστικές από την πρεμιέρα, ήρθε η δεύτερη καραντίνα, και ουσιαστικά εξ αρχής η οριστική διακοπή της αγωνιστικής δράσης. Ωστόσο τα μέλη της ομάδας ελπίζουν ότι το σκηνικό δεν θα επαναληφθεί και ότι τη νέα χρονιά όλα θα κυλήσουν ομαλότερα.

Έτσι, η διοίκηση έχει προχωρήσει ήδη σε ανανεώσεις συμφωνιών με παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και σε μία μεταγραφική προσθήκη, αυτή του Φώτη Τάσσου. Εξάλλου, οι παίκτες πραγματοποιούν ήδη το μεταβατικό στάδιο της προετοιμασίας, δίνοντας ραντεβού στο γήπεδο τέσσερις φορές την εβδομάδα.

«Στόχος είναι να επανέλθουμε πρώτα απ’ όλα στην απαραίτητη φυσική κατάσταση, και εκτός από τις προπονήσεις στο γήπεδο έχουμε και δύο φορές την εβδομάδα πρόγραμμα με τη γυμνάστριά μας, κα Καραπτσιά, που μας βοηθάει πάρα πολύ. Θα συνεχίσουμε τουλάχιστον μέχρι και τον Ιούλιο και υπάρχει πολλή μεγάλη διάθεση» τονίζει από την πλευρά του στο «Magnesiasports» ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Νάνης, όντας ο πρώτος που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΓΣ Αλμυρού.

«Η διοίκηση έχει υλοποιήσει ότι έχουμε ζητήσει, αλλά εννοείται ότι κινούμαστε σε πιο χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με την περσινή χρονιά. Στόχος όμως παραμένει να παίξουμε με τους παίκτες από την περιοχή που αποτελούν τη βάση μας. Αυτό δείχνει και την οργάνωση της ομάδας και τι θέλει να παρουσιάσει στο γήπεδο» συμπληρώνει επίσης ο τεχνικός της αλμυριώτικης ομάδας.

Όσον αφορά την οριστική ματαίωση του πρωταθλήματος και της Γ’ Εθνικής, που μόλις λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ; «Αναμενόμενο ήταν ως εξέλιξη. Απλά εδώ φαίνεται πόσο αργά κινούνται κάποια πράγματα, όχι μόνο από την πλευρά της Ομοσπονδίας αλλά γενικότερα στο όλο πλαίσιο. Δεν γίνεται να έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις σε τόσα πολλά επίπεδα, ο πληθυσμός να κινείται προς την ανοσία, και μόλις τώρα να αποφασίζεται ότι τα πρωταθλήματα θεωρούνται ως μη γενόμενα» είναι το σχόλιο του Παναγιώτη Νάνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.