Νέα αναβολή στην τηλεδιάσκεψη της Super League!

Nέα αναβολή προέκυψε για τη Γενική Συνέλευση της Superleague όσον αφορά την προκήρυξη του πρωταθλήματος, καθώς όπως ανακοίνωσε ο συνεταιρισμός η τηλεδιάσκεψη θα γίνει την Παρασκευή στις 11:30 εξαιτίας μη επίτευξης απαρτίας.

H ανακοίνωση της Super League: «Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και ΝΠΣ Βόλος συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Nova. Αυτές οι πέντε ομάδες, μαζί με τον ΠΑΟΚ δεν έδωσαν το «παρών» στη σημερινή Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας, έχοντας όπως υπογραμμίζεται και τη στήριξη από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι επαφές πάντως με τη συνδρομητική βρίσκονται σε καλό δρόμο κι αν υπογραφούν τα συμβόλαια των «5» μέχρι την Παρασκευή, τότε θα ψηφιστεί κανονικά η προκήρυξη. Σε διαφορετική περίπτωση, η προκήρυξη το μπλοκ των «7» δεν πρόκειται να την ψηφίσει κι ως εκ τούτου το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.