Νέα εντός έδρας ήττα για τον ΟΥΚ, 12-17 από τον Παναθηναϊκό (pics)

Για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών

Δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη ο ΟΥΚ Βόλου στην Α1, απέναντι στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 12-17 για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους «πράσινους» που επιβλήθηκαν με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, οπότε και δημιούργησαν τη μεγάλη διαφορά, με τον ΟΥΚ Βόλου να μην μπορεί ν’ αντιδράσει στο τέταρτο οκτάλεπτο, προσπαθώντας να καλύψει τη διαφορά, που είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΚΟΕ και το φύλλο αγώνα: το παιχνίδι ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση, λόγω καθυστερημένης άφιξης της αστυνομίας.

Tα οκτάλεπτα: 2-3, 6-7, 7-13, 12-17.

ΟΥΚ Βόλου (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης 3, Γκανάτσιος 3, Στεργίου, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης, Πετρόπουλος, Βλιώρας 3, Κάρλος Απάγια 2, Χάλαν, Μαρινάγης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Μπομπός, Βασιλούδης.

Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπδημητρίου 2, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης 4, Καρακάσης 2, Σιαμάς 1, Πανταζόπουλος 2, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου 1, Τριχάς, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, όπως τα κατέγραψε ο φακός του πρακτορείου ΙΝΤΙΜΕ:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.