Νέα επιτροπή διοργανώσεων μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Συστάθηκε, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η «Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού», η οποία θα έχει ως αντικείμενο την διεκδίκηση, προετοιμασία, οργάνωση, διεξαγωγή και παροχή φιλοξενίας στην Ελλάδα, διεθνούς εμβέλειας αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επιπλέον, η «Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού» δεσμεύεται μέσα από τις δράσεις της προς επίτευξη των ανωτέρω σκοπών να προωθεί το μήνυμα της ασφαλούς οδικής – οδηγικής συμπεριφοράς.

Στη συγκρότηση της «Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού» συμμετέχουν όλοι οι φορείς του Motorsport και γενικώς του χώρου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, καθώς φυσικά και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, αφού οι στόχοι της πρωτοβουλίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι και με τον αθλητικό τουρισμό.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης, Μηχανολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ), δημοσιογράφος με εξειδίκευση στους αγώνες και με σημαντική δράση σε θέματα οδικής Ασφάλειας.

Εκ μέρους του ΕΟΤ θα συμμετέχει ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Φραγκάκης, με αναπληρωματικό μέλος την γενική διευθύντρια, Σοφία Λαζαρίδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.