Νέα ιστοσελίδα για τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Για όλα τα τμήματα των «ερυθρόλευκων»

Μετά τα social media ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποκτά (επιτέλους) και τη δική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, στην οποία αποκτούν «στέγη» όλα τα τμήματά του και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μεταδίδονται τα νέα τους.

«Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στα πλαίσια της ανάπτυξης των κοινωνικών δικτύων του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου» αναφέρει ο σύλλογος και συμπληρώνει: «Μέσα από την ιστοσελίδα, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν από σήμερα την δυνατότητα να ενημερώνονται πρώτοι για τα όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη, την ιστορία του συλλόγου και πολλά άλλα!

Επίσης σε λειτουργία τέθηκε η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση (mail) της ομάδας μας: [email protected] Επισκεφτείτε την σελίδα του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 στην διεύθυνση: asolympiakosvolou1937.gr».

Πρόκειται ομολογουμένως για μία κίνηση που θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει γίνει, μιας και τα τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου είναι αρκετά και πλέον μαζί με το ποδόσφαιρο, όλα βρίσκονται πλέον υπό τη στέγη του Ερασιτέχνη, όπως μπορεί να πει κανείς, και με βάση τη σημασία του συλλόγου και σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο έμοιαζε επιβεβλημένη η ύπαρξη ιστοσελίδας για το σύνολο των «ερυθρόλευκων». Επίσης εφόσον ανανεώνεται συνεχώς μπορεί ν’ αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τον σύλλογο, αλλά και για τον κόσμο που θέλει να είναι συνεχώς κοντά σ’ αυτόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.