Νέα ήττα για τον Κένταυρο Αγριάς

Αυτήν τη φορά από τον Άρη Θεσσαλονίκης

Ο Άρης Θεσσαλονίκης λύγισε τον Κένταυρο Αγριάς στην δεύτερη αγωνιστική της β φάσης του 2ου ομίλου για την Β Εθνική στο handball. Η ομάδα της Μαγνησίας ηττήθηκε 25-22 στο γήπεδο της Μίκρας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν περισσότερο αναγνωριστικό και έληξε 14-11 υπέρ των γηπεδούχων. Οι παίκτες των Παπαδόπουλου – Καλαποδά προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να αφοπλίσουν τον Άρη περιορίζοντας τα ατού του. Η έμπειρη ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως βρήκε τις λύσεις και κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, διατηρώντας την διαφορά των τριών τερμάτων.

Ο Κένταυρος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα πρώτα δύο παιχνίδια που έδωσε εκτός έδρας και επομένως ο επόμενος αγώνας απέναντι στην ΑΕΠ Πανόραμα αποκτά τα χαρακτηριστικά τελικού. Σύσσωμη η «οικογένεια» του Κενταύρου απευθύνει θερμό κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας αλλά και του αθλήματος, να παρευρεθούν την επόμενη Κυριακή 20/03 στις 12 το μεσημέρι στις κερκίδες του ΕΑΚ.

Για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αγωνίστηκαν οι: Γκαμώτσος, Χιώτη 4, Πάσχος 1, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης Βαλκαμελής, Μησιρλίδης 5, Μακρής 2, Χαλκιάς 2, Γραμματικόπουλος 4, Κρατήρας 1, Καρανάσιος 3, Χούστης, Λαγδός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.