Νέα μεταγραφή του Ρήγα, γύρισε στο “σπίτι” του ο Δημήτρης Κουσκουρίδας

Μετά από δύο χρόνια και έχοντας προλάβει στα 15 του να παίξει με τον Ρήγα Φεραίο στη Γ’ Εθνική έξι φορές, o 17χρονος, γεννημένος στις 4/3/2002, Δημήτρης Κουσκουρίδας, γυρίζει στο “σπίτι” του, για να ενισχύσει τη βελεστινιώτικη ομάδα. Η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου “ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ”  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία σπουδαία μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Ο 17χρονος Βελεστινιώτης, Δημήτρης Κουσκουρίδας, φορά ξανά τη γαλανόλευκη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας, αφού επέστρεψε σήμερα εκεί που… μεγάλωσε, δηλαδή στον ΡΗΓΑ.
Ο εν λόγω νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αναδειχθεί δις πρωταθλητής με την Ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου, ενώ πραγματοποίησε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, λίγο αφότου έκλεισε τα 15.
Ύστερα από μία σεζόν στην Κ-17 της ΑΕΛ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο που μοίρασε ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και Σαρακηνό, πλέον, πιο ώριμος ποδοσφαιρικά, ανήκει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και τίθεται στη διάθεση του προπονητή Κώστα Σταματίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.