Νέα μετάλλια στο Παγκόσμιο κύπελλο τεχνικής κολύμβησης για τη Νίκη

Ο Βασίλης Γιαννιτσάκης κατέκτησε το Σάββατο χρυσό και χάλκινο μετάλλιο

Μετά τα πέντε μετάλλια την 1η μέρα στο Παγκόσμιο κύπελλο τεχνικής κολύμβησης στο Lignano της Ιταλίας για τη Νίκη, χθες Σάββατο (23/3) οι επιτυχίες συνεχίστηκαν με ένα ακόμη χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο από τον Βασίλη Γιαννιτσάκη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Νίκης:

«Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών μας στο Παγκόσμιο κύπελλο τεχνικής κολύμβησης στο Lignano της Ιταλίας με ένα ακόμη χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο από τον Βασίλη Γιαννιτσάκη.

Με ένα χρυσό μετάλλιο στο 400μ διπλά πέδιλα και μια εξαιρετική επίδοση που αποτελεί όριο πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων το απόγευμα του Σαββάτου (23/3)  ο Βασίλης Γιαννιτσάκης έκλεισε τη χθεσινή αγωνιστική ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο  αθλητής μας στην πρωινή αγωνιστική ενότητα στα 200μ διπλά πέδιλα κατέκτησε επίσης την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο με μια πολύ καλή  επίδοση.

Στο ίδιο αγώνισμα ο αθλητής μας Βαγγέλης Σανίδας και η αθλήτρια μας Αριέτα Γκουντούλα κατέλαβαν  την 5η θέση στους Εφήβους και Νεάνιδες αντίστοιχα.

Η Αριέτα αγωνίστηκε και στα 400μ διπλά πέδιλα το απόγευμα και για πολύ λίγο δεν ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 4η θέση.

Η αθλήτρια μας Αποστολία Μπάδρα στα 200μ διπλά πέδιλα αγωνίστηκε στην κατηγορία  Γυναικών και κατέλαβε την 15η θέση.

Η αθλήτριά μας Λυδία Παντελόγλου στα 50μ Άπνοια κατέκτησε την 4η θέση με επίσης πολύ μικρή διαφορά από την τρίτη θέση και το βάθρο.

Οι επιδόσεις όλων των παιδιών ήταν πολύ καλές για το υψηλό επίπεδο των αγώνων και την χρονική στιγμή της αγωνιστικής χρονιάς και αποτελούν το επιστέγασμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται και έχουν την σφραγίδα του προπονητή μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη στον οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την αγωνιστική εικόνα των παιδιών της αποστολής στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Χθες Σάββατο παράλληλα με τις προσπάθειες των παιδιών στην Ιταλία αποστολή της ομάδας μας συμμετείχε στην ημερίδα επιδόσεων κλασικής κολύμβησης στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας και υπό την καθοδήγηση των συνεργατών του προπονητή της ομάδας Αθανασίας Καρατσιβή και Σταυρούλας Χατζηεφραιμίδου.

Οι αθλητές και αθλήτριες μας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις με αρκετά παιδιά να καταγράφουν νέα ατομικά ρεκόρ και να κατατάσσονται σε πολύ υψηλές θέσεις με βάση τις επιδόσεις τους.

Η συνέχεια για τα υπόλοιπα παιδιά του δυναμικού της ομάδας μας θα δοθεί σήμερα Κυριακή (24/3) στο κολυμβητήριο Καρδίτσας και στους αγώνες που θα διεξαχθούν με την επωνυμία 1st Sprint Finswimming AKAdemy Cup και στους οποίους θα συμμετάσχουμε.

Η Δ.Ε. του τμήματος Κολύμβησης συγχαίρει όλους για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και εύχεται καλή συνέχεια

Ευχαριστεί όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη των προσπαθειών των παιδιών μας και βήμα-βήμα μεθοδικά και με προσήλωση στους στόχους συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.