Νέα νίκη του Κένταυρου Αγριάς, 34-23 τον Φέρωνα Βέροιας 

Η τρίτη αγωνιστική για τον Α’ Υποόμιλο (2ος όμιλος) της Β Εθνικής κατηγορίας στο handball ολοκληρώθηκε με ισάριθμη νίκη για τον Κένταυρο Αγριάς. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Φέρωνα Βέροιας να αποχωρήσει ηττημένος από το ΕΑΚ του Βόλου. Η ομάδα της Μακεδονίας έχοντας κάνει το ρεπό της και με μιά νίκη επί του Μακεδόνα ήρθε με φιλοδοξίες, το μεσημέρι της Κυριακής, στην πόλη του  Βόλου, οι οποίες όμως έμειναν ανεκπλήρωτες.

Σε ένα άκρως επιθετικό και γρήγορο παιχνίδι οι δύο νεανικές ομάδας έδειξαν διάθεση και πρόσφεραν θέαμα και πολλά γκολ στους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου. Οι Κρατήρας-Καλαποδάς από την αρχή έδειξαν διάθεση να δοκιμάσουν διαφορετικά σχήματα και να δώσουν ευκαιρίες στους νεότερους παίκτες. Έχοντας πάντα τον έλεγχο του σκορ απάντησαν με το ίδιο τρόπο στο γρήγορο παιχνίδι της ομάδας της Βέροιας. Οι νεαροί παίκτες του Φέρωνα έχοντας ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο προσπάθησαν και κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (16-12).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό. Από το 40ο λεπτό όμως η  πλάστιγγα άρχισε να γέρνει υπέρ του Κενταύρου Αγριάς. Με περισσότερη εμπειρία βελτίωσε την αποτελεσματικότητά του και με σωστές επιλογές στην επίθεση, έχοντας οδηγό τον Γιάννη Μακρή που πέτυχε 8 τέρματα, αλλά  και με δυνατή άμυνα άνοιξαν την ψαλίδα στο σκορ και μέχρι το 55ο λεπτό η διαφορά είχε φτάσει στα 12 τέρματα. Τα τελευταία λεπτά αποτέλεσαν τυπική διαδικασία και η κόρνα της γραμματείας βρήκε τους παίκτες του Κενταύρου να πανηγυρίζουν το 3 στα 3 και να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Πολύ θετική ήταν η παρουσία των νεότερων παικτών που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ειδικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατάφερε και πέτυχε τέσσερα τέρματα από την θέση του πίβοτ έχοντας και πολύ καλή αμυντική παρουσία.

Η επόμενη αγωνιστική θα βρει την ομάδα της Μαγνησίας να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη όπου το ερχόμενο Σάββατο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα του Μακεδόνα. 

Η διακύμανση του σκορ ανά πεντάλεπτο: 2-3, 5-4, 9-6, 11-8, 12-10, 16-12, 18-15, 20-17, 23-18, 27-18, 32-20, 34-23.

Η σύνθεση του Κένταυρου Αγριάς: Χανιάς,  Καλαποδάς 4,  Μαυρομάτης, Μιχαλόπουλος 1, Παπαδόπουλος 4, Μακρής 8, Τσούκας, Χιώτης 3, Γραμματικόπουλος 3, Μησιρλίδης 1, Πάσχος 2,Χούστης 3, Λαγδός 3, Καρανάσιος Κ. 1, Βαλκαμελής 1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.