Νέα βολιώτικη προσθήκη στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Turkey's Servet Tazegul (L) kicks Britain's Martin Stamper during their men's -68kg semifinal taekwondo match at the ExCel venue during the London Olympic Games, August 9, 2012. REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Μία νέα προσθήκη καταγράφεται σήμερα 30 Δεκεμβρίου στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων από πλευράς Μαγνησίας, καθώς πλέον ως εγγεγραμμένος εμφανίζεται και ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Tάε Κβον Ντο Βόλου.

Έτσι, τα σωματεία φτάνουν πλέον τα 56 εγγεγραμμένα από πλευράς Μαγνησίας και Σποράδων, με τον σύλλογο να έχει υποβάλλει αίτηση στις 20 Δεκεμβρίου και ο τελευταίος έλεγχος με ημερομηνία έγκρισης να γίνεται στις 30 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά τη δραστηριοποίηση στις πολεμικές Τέχνες, επτά σωματεία από τη Μαγνησία έχουν ήδη εγγραφεί ασχολούμενα με το καράτε, δύο με το κικ μπόξινκ εκ των οποίων ένα έχει στις τάξεις του και το άθλημα του ζίου-ζίτσου, τρία με το Τάε Κβον Ντο και ένα μόλις με το άθλημα του τζούντο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ισχύοντα, η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου ενώ μέχρι την 22η Ιανουαρίου 2021, θα επιτρέπονται μόνο συμπληρώσεις των υποβληθέντων αιτήσεων και δεν θα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων. Όσα σωματεία δεν ολοκληρώσουν εγκαίρως την κατάθεση της αίτησης πάντως θα έχουν σημαντικά προβλήματα, οπότε δεν αποκλείεται να ζητηθεί σε επιτακτικούς τόνους παράταση…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.