Νέες ανακοινώσεις από τον Μαγνησιακό

Ο Νίκος Μπέικος
Επισημοποίησε την απόκτηση Μπέικου

Με την 20η ανανέωση παίκτη από το περσινό ρόστερ και τη δεύτερη μεταγραφή του ο Μαγνησιακός συνέχισε τις ανακοινώσεις του.

Τελευταία ανανέωση ήταν αυτή του τερματοφύλακα Ανδρόνικου Κασιδιαρόπουλου, που αποτελεί τον πέμπτο γκολκήπερ της ομάδας που συνεχίζει μετά τους Βρονταρά, Ράπτη, Γρηγοριάδη και Σταμέλο. Ο Κασιδιαρόπουλος είχε μία συμμετοχή πέρσι στην Α’ ΕΠΣΘ.

Επίσης, έγινε γνωστή και η απόκτηση του επιθετικού Νίκου Μπέικου, που είναι η δεύτερη προσθήκη επίσημα έπειτα απ’ αυτή του πιτσιρικά Απόστολου Κοκώνη.

Η ανακοίνωση για τον Μπέικο: «Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκου Μπέικου, ενός ποδοσφαιριστή που με την εμπειρία και τις ικανότητές του θα συνδράμει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Νίκος γεννήθηκε στις 24/9/1998 και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στα μισά της περιόδου 2015-16 πήγε στον Πύρασο και τον ενίσχυσε στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια έπαιξε στον Σαρακηνό και στην Κ20 της ΑΕΛ, προτού επιστρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2017-18. Τον επόμενο χρόνο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ το 2019-20 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Γ.Σ. Αλμυρού. Το 2020-21 γύρισε ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ το 2021-22 ήταν ποδοσφαιριστής της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Σαρακηνό στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και ήταν αρκετά παραγωγικός, αφού σε 22 αγώνες σημείωσε 12 τέρματα. Ένα εξ αυτών και εναντίον της ομάδας μας τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, το οποίο ευτυχώς δεν μας στοίχισε…

Η μεγάλη οικογένεια του Μαγνησιακού καλωσορίζει στις τάξεις της τον Νίκο Μπέικο και του εύχεται μία σεζόν με υγεία, πολλά γκολ και επιτυχίες».

Στην προετοιμασία μετέχουν και οι Αλμασίδης, Κοντοστάθης (έπαιζαν αμφότεροι στον Θησέα), Καλτσουνάς, Τόγιας (έπαιζαν στην Κ19 Νίκης) και Ελέζι (αγωνιζόταν στην Κ19 ΑΕΛ) και αναμένεται η ανακοίνωσή τους.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.