Νέες διακρίσεις για τις Βολιώτισσες σκιέρ Καλτσογιάννη και Τσιόβολου

Πλούσια ήταν η συγκομιδή των μεταλλίων στο διεθνή αγώνα Αλπικού Σκι που πραγματοποιήθηκε στην Γιοχαρίνα της Βοσνίας τις 10 και 11 Ιανουαρίου. Στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης της κατηγορίας γυναικών η Βολιώτισσα Μαρία Νικολέτα Καλτσογιάννη ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου από την ελληνική ομάδα, αφού κατέλαβε την δεύτερη θέση με χρόνο  1:59,70 και 121.78 βαθμούς FIS, κάνοντας την καλύτερη της φετινή της επίδοση.

Από εκεί και πέρα, η Φανή Μαρμαρέλη πέτυχε να κερδίσει δύο χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα τις δύο ημέρες των αγώνων. Εξάλλου, ο Γιάννης Πρώιος, στους άντρες στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, τερμάτισε τρίτος με χρόνο 1:43:68 και 53’18’’ βαθμούς FIS.

Παράλληλα, η προερχόμενη επίσης από τον ΕΟΣ Βόλου Μένια Τσιόβολου αγωνίστηκε σε δύο διεθνείς αγώνες στα Μαρία Αλμ της Αυστρίας (9­­-10.01.22) και Κρόνπλατς της Ιταλίας (11.01.22) και κατάφερε να πετύχει πολύ καλές επιδόσεις, όγδοη με 68,12 και έκτη με 70.69 βαθμούς FIS αντίστοιχα, στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης και να βελτιώσει περαιτέρω τη διεθνή της βαθμολογία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.