Νέες διακρίσεις για τον ΕΟΣ Βόλου

Σε πανελλήνιους αγώνες Παίδων-Κορασίδων και FIS

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 8–10 Απριλίου Αγώνες FIS και πανελλήνιοι Παίδων Κορασίδων U16 / U14 στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας στην πίστα Ελιμεία, με μέλη του ΕΟΣ Βόλου να καταγράφουν νέες επιτυχίες.

Όπως αναφέρει σε τοποθέτησή του ο σύλλογος: «Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογο, με σημαντικές διακρίσεις που αντανακλούν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται, με επιτυχίες ιδιαίτερα σημαντικές με πρωτιές και κατατάξεις που δικαιολογούν περίτρανα τόσο το γεγονός ότι ο σύλλογος κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων. Αναμφισβήτητα λοιπόν, οι επιτυχίες που οι αθλητές του συλλόγου έφεραν, το διάστημα που μας πέρασε και έρχεται να εγκαθιδρύσει τον ΕΟΣ Βόλου στην κορυφή των U14/U16 κατηγοριών, αλλά και να επιβεβαιώσουν με τον πιο περίτρανο τρόπο το γεγονός ότι επί σειρά ετών ο σύλλογος παράγει πρωταθλητές, σε όλο το εύρος των χειμερινών αγωνισμάτων, στελεχώνοντας επάξια τις εθνικές μας ομάδες. Προϋπόθεση βέβαια γι’ αυτό είναι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, πράγμα που μάλλον θεωρείται βέβαιο, αν λάβουμε υπόψη τη συνέπεια με την οποία δουλεύει τόσο η Διοίκηση του Συλλόγου, όσο και το προπονητικό του τιμ, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. Μάλιστα από την πλευρά τους κάνουν λόγο για φανταστικούς αθλητές και ένα ΔΣ και μια ΤΕ που  κάνει απίστευτη δουλειά».

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου που διακρίθηκαν είναι οι εξής:

Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση GS

Κατηγορία Κορασίδων 1: 1η Γκοντουρά Μαρίνα.

Κατηγορία Παίδων 1: 1ος Ασβεστάς Βασίλειος

Κατηγορία Παίδων 2: 1ος Βουγιούκας Απόστολος

Τεχνική Κατάβαση SL

Κατηγορία Κορασίδων 1: 2η Γκοντουρά Μαρίνα, 3η Γκίκα Σοφία

Κατηγορία Παίδων 1: 3ος  Ασβεστάς Βασίλειος

Κατηγορία Παίδων 2: 2ος Βουγιούκας Απόστολος

«Ο πρόεδρος. τα μέλη του ΔΣ και η Τεχνική Επιτροπή του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.