Νέες επιτυχίες για τον ΕΟΣ Βόλου

Δύο χρυσά και δύο ασημένια σε αγώνες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Πλήθος αθλητών κατέκλεισαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου με αφορμή την διεξαγωγή δυο πολύ σημαντικών αγώνων του πρωταθλήματος που ανατέθηκε από την ΕΟΧΑ στον ΕΟΣ Βόλου, με τους αθλητές του να φτάνουν στην κατάκτηση δύο χρυσών και δύο αργυρών μεταλλίων.

Μέσα σε ένα τοπίο φανταστικής ομορφιάς στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου διεξήχθη ένας άψογος οργανωτικά και αθλητικά αγώνας κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων στα αγωνίσματα Combi και Giant Slalom.

Σύμφωνα με τον σύλλογο: «Η οργανωτική επιτυχία οφείλεται στην άριστη τεχνογνωσία, την μεγάλη προθυμία και την άοκνη προσπάθεια του ΔΣ και των μελών του συλλόγου που κάλυψαν όλο τον αγώνα σε διάφορες θέσεις, για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, κ. Ιγγλέση Γρ. και το προσωπικό που συμμετείχαν ενεργά στη διεξαγωγή του αγώνα παρέχοντας τα snowmobiles και τα ratrak και τον κο Ηλιόπουλο Βασίλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων. Τέτοιες οργανώσεις συντελούν στην ανάπτυξη του χειμερινού Αθλητισμού, άλλα και του χειμερινού τουρισμού στην πόλη μας, που το έχει τόσο ανάγκη…».

Ο ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε με 18 αθλητές-τριες, με τους παμπαίδες Απόστολο Λέτσιο και Απόστολο Ασβεστά να κάνουν το 1-2 στο Combi αλλά και στο Giant Slalom.

Αναλυτικά:

Στο Combi οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία Παμπαίδων: 1ος Λέτσιος Απόστολος, 2ος Ασβεστάς Απόστολος, 6ος Σωτηρόπουλος Νικόλαος, 14ος Κάιρας Ανδρέας, 15ος Κοζαδίνος Κίμων, 16ος Κορφιάτης Νικόλαος, 18ος Ζαφειρίου Κωσταντίνος, 20ος Αναγνώστου Βίκτωρ, 27ος Μαρίνης Ιάσων, 29ος Μαρίνης Οδυσσέας.

Κατηγορία Παγκορασίδων: 4η Γεροβασίλη Ολγα, 8η Αναστασιάδου Δέσποινα, 9η Κλαουδάτου Αλεξάνδρα, 10η Μπέη Αθανασία, 16η Μπέη Αναστασία, 18η Τσιαμήτα Βασιλική.

Στο Giant Slalom οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία Παμπαίδων: 1ος Λέτσιος Απόστολος, 2ος Ασβεστάς Απόστολος, 7ος Σωτηρόπουλος Νικόλαος, 13ος Κάίρας Ανδρέας, 14ος Αναγνώστου Βίκτωρ 15ος Κοζαδίνος Κίμων, 19ος Κορφιάτης Νικόλαος 21ος Ζαφειρίου Κωσταντίνο 28ος Μαρίνης Ιάσων 29ος Μαρίνης Οδυσσέας.

Κατηγορία Παγκορασίδων: 5η Κλαουδάτου Αλεξάνδρα, 7η Αναστασιάδου Δέσποινα, 8η Γεροβασίλη Όλγα, 13η Μπέη Αθανασία, 19η Μπέη Αναστασία, 20η Τσιαμήτα Βασιλική.

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Το ΔΣ και ο πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του συλλόγου που στήριξαν τον αγώνα με κάθε τρόπο, με πραγματική αυταπάρνηση. Επίσης συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους που συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά την πορεία του ΕΟΣ Βόλου από το 1930».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.