Νέες παρουσίες στο Μητρώο της ΓΓΑ

104 οι σύλλογοι με επικαιροποιημένα στοιχεία

Οι σύλλογοι και οι  ομάδες  της Μαγνησίας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων συνεχίζουν ν’ αυξάνονται, με τέσσερις να έχουν προστεθεί τις τελευταίες εβδομάδες, φτάνοντας τις επτά αυτές που έχουν εγγραφεί ή έχουν ανανεώσει τα στοιχεία τους για το 2022.

Είχαμε ήδη αναφέρει ότι στο Μητρώο έχουν ενταχθεί ήδη οι Διαγόρας Στεφανοβικείου (ποδόσφαιρο) και AO Tae Kwon Do Νέας Ιωνίας Βόλου στο Μητρώο την 1η Νοεμβρίου. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν στις 7 του μηνός ο Αστέρας Ριζόμυλου και στις 11 Νοεμβρίου, ο Θησέας Αγριάς με άθλημα το ποδόσφαιρο.

Από τις 7 Νοεμβρίου εμφανίζεται να έχει ανανεώσει τα στοιχεία του και ο Αθλητικός Σύλλογος «Παλμός» Σκιάθου με άθλημα το Tae Kwon Do WTF.

Στις 17 Νοεμβρίου ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βόλου «Αθλοτέχνης» με άθλημα το ζίου ζίτσου εμφανίζεται κι αυτός στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Το πιο ενδιαφέρον από εκεί και πέρα είναι ότι στις 23 του μηνός αρχίζει να εμφανίζεται με επικαιροποιημένα στοιχεία ο Αθλητικομορφωτικός Σύλλογος «Ο Πρωτεσίλαος» Πτελεού Μαγνησίας. Φυσικά, το ενδιαφέρον εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο Πρωτεσίλαος Πτελεού αν και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, δεν συμμετείχε ποτέ σε αγώνες (δεν υπολογίστηκε τελικά ούτε στο πρόγραμμα), ωστόσο βάσει νόμου έχει δικαίωμα να εγγραφεί στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τέλος, από τις 24 Νοεμβρίου εμφανίζεται στο Μητρώο ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Ελπίδα-Ισχύς-Τόλμη» Βόλου, με άθλημα το Tae Kwon Do WTF. Συνολικά 104 σύλλογοι και σωματεία της Μαγνησίας έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους, με άλλους 12 να αναμένονται, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.