Νεκρός ο 8χρονος γιος του παλαιμάχου της Φιορεντίνα, Μικέλε Μπατσίς

Ανείπωτη τραγωδία «χτύπησε» την οικογένεια του παλαίμαχου παίκτη της Φιορεντίνα, Μικέλε Μπατσίς. Το βράδυ του Σαββάτου (16/5) ο 8χρονος γιος του άλλοτε αμυντικού των «βιόλα» άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το παιδί έπαιζε στο σπίτι της οικογένειας στο Αρέτσο της Τοσκάνης, όταν έχασε την ισορροπία του και κάτω αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τον τρίτο όροφο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σαν Ντονάτο», ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.
Όπως δήλωσε ένας γείτονας στην «Corriere della Sera»: «Ακούσαμε έναν γδούπο από τον δρόμο, κοιτάξαμε κάτω και είδαμε το σώμα του παιδιού. Εν συνεχεία ακούσαμε τις κραυγές των γονιών του».

 

Είναι το δεύτερο πλήγμα που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο 40χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός της Φιορεντίνα, ο οποίος είχε αγωνιστεί επίσης σε Σαρόνο, Τριεστίνα, Αρέτσο, Τζένοα, Αβελίνο, Κρεμονέζε, Μόντσα και Παγκανέζε πριν αποσυρθεί το 2011. Κι αυτό γιατί πριν μερικές μέρες είχε χάσει και τον θείο του από τον Covid-19…

πηγή: fosonline.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.