Νέννε: «Να επιστρέψουμε στην Α’ κατηγορία»

Έδωσε το έναυσμα ανόδου η 22χρονη χαφ του ΑΣ Βόλος 2004

Η Χαρά Νέννε μίλησε στο «Magnesiasports» και τόνισε ότι ξεκάθαρος στόχος του ΑΣ Βόλος 2004, αποτελεί η άνοδος στην Α’ κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η παίκτρια της της ομάδας της Έλενας Κουσκούνη, αφού εξέφρασε της ανησυχίες τις για την επίδραση του κορωνοϊού στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ανέφερε ότι υπάρχει δίψα για επιστροφή στην δράση. Επιπλέον, στάθηκε και στο ενδιαφέρον αρκετών κοριτσιών πλέον για το γυναικείο ποδόσφαιρο, τόσο στον Βόλο 2004 όσο και γενικότερα στην περιοχή μας. Αναλυτικά η συνέντευξη της Χαράς Νέννε:

Ποιοι είναι οι στόχοι φέτος του ΑΣ Βόλος 2004 στο πρωτάθλημα;

«Όλοι γνωρίζουμε τη δυσκολία της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, τόσο οι αθλήτριες όσο και οι παράγοντες κάθε ομάδας. Βέβαια αυτό δε θα μας εμποδίσει να μείνουμε δυνατές και να συνεχίσουμε τη προσπάθεια μας από εκεί που την αφήσαμε. Σαν ομάδα πάντα οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Στοχεύουμε πάντα στην άνοδο με κοινή και ομαδική συμμετοχή όλων. Μένουμε ενωμένοι παράγοντες και αθλήτριες για να πετύχουμε αυτό που κυνηγάμε. Το πρωτάθλημα»!

Τι αντίκτυπο είχε η καραντίνα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και αν πιστεύεις ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί;

«Η καραντίνα είχε αρνητική επίδραση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Κατά τη γνώμη μου όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που σταμάτησαν λόγω καραντίνας έχουν επηρεαστεί αρκετά. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Είχε αντίκτυπο και στη ψυχολογία μας, αλλά και στη φυσική μας κατάσταση. Προσπαθούσαμε σαν ομάδα να βρισκόμαστε όσο πιο συχνά μπορούσαμε, όσο βέβαια μας το επέτρεπαν και οι συνθήκες. Περνάει ο καιρός και τα πράγματα θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξουν και θα βελτιωθούν. Δεν γνωρίζω αν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αλλά ελπίζω και εύχομαι να ολοκληρωθεί και φυσικά να είμαστε όλοι υγιείς».

Το πρωτάθλημα και η προετοιμασία θα αργήσουν πολύ. Πόσο σας επηρεάζει όλο αυτό;

«Πράγματι, το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει όπως έχει ανακοινωθεί από την ΕΠΟ.  Βέβαια οι προπονήσεις μας θα ξεκινήσουν γύρω στις 23 Αυγούστου. Έχουμε πολύ καιρό εκτός δράσης και πρέπει να μπούμε σε ρυθμό αγώνων όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μας επηρεάζει αρνητικά που η  έναρξη του πρωταθλήματος θα αργήσει διότι μας μπαίνουν σκέψεις για τη διακοπή του πρωταθλήματος όπως και πέρυσι. Είναι δύσκολη η κατάσταση, όλες μας θέλουμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις κι έπειτα αγώνες. Μας έχει λείψει πολύ όλη αυτή η συνήθεια και μακάρι να επανέλθουν τα πράγματα σύντομα».

 Υπάρχει ενδιαφέρον από κορίτσια στην περιοχή μας να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο;

«Η αλήθεια είναι ότι βλέπω να υπάρχει μια σχετική ανάπτυξη στο κλάδο του γυναικείου ποδοσφαίρου. Βλέπω όλο και περισσότερα μικρά κορίτσια να θέλουν να ξεκινήσουν σε μια ομάδα, σε σχέση με τις χρονιές που πρώτο ξεκίνησα να παίζω εγώ ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την Ακαδημία του Βόλου 2004, υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και χαίρομαι γι αυτό! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.