Νέο φιλικό με Μεταμόρφωση ο Ίωνας

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ενόψει Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, θα δώσει την Τετάρτη ο Ίωνας Βόλου, αντιμετωπίζοντας τη δυνατή Μεταμόρφωση της Α2 ΕΣΚΑΘ, στο “Βάκης Παρασκευόπουλος”.

Ο τεχνικός της ομάδας, Άγης Τζούμας, είχε την ευκαιρία να “τεστάρει” το δυναμικό του απέναντι στη Νίκη το Σάββατο και παρά τις απουσίες και το γεγονός πως αντιμετώπισε μία ομάδα σαφώς ανώτερή του, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των καλαθοσφαιριστών του, δείχνοντας συνολικά η ομάδα πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Την Τετάρτη, λοιπόν, στον πρώην “Αδαμόπουλο” ο Ίωνας θα δώσει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τη Μεταμόρφωση του Μιχάλη Καπουρνιώτη, πριν η ομάδα αρχίζει πλέον να προετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ το Σάββατο.

Στο αυριανό φιλικό, η τεχνική ηγεσία θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία σε φιλικό παιχνίδι να δει το ρόστερ… 100% πλήρες, έτσι ώστε να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.