Νέο μπλακ άουτ η εθνική πόλο και ήττα από την Αυστραλία με 9-8

Νέα ήττα και πάλι… στις λεπτομέρειες γνώρισε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Νότια Κορέα.

Μετά την Ιταλία, η Ελλάδα ηττήθηκε και από την Αυστραλία με 8-9, σε αγώνα για τις θέσεις 5-8 και, πλέον, απέναντι στην Γερμανία θα διεκδικήσει την 7η θέση του τουρνουά.

Όπως συνέβη και με την Ιταλία στο τελευταίο 8λεπτο, αυτή την φορά σε ακόμη χειρότερο βαθμό, η ελληνική ομάδα έμεινε χωρίς γκολ για 10 λεπτά, με αποτέλεσμα να χάσει από τα «καγκουρό», που θα παίξουν με την Σερβία για τις θέσεις 5-6. Ο επόμενος αγώνας της «γαλανόλευκης» είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (27/07) στις 8 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Η εθνική ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα και στην δεύτερη περίοδο και παρότι η Αυστραλία ξέφυγε δύο φορές με δύο γκολ (4-2, 5-3), κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί με 7-5.

Ωστόσο, στο τελευταίο οκτάλεπτο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαθε γενικό… μπακ άουτ, με συνέπεια να μην πετύχει ούτε ένα γκολ. Οι Αυστραλοί ήταν πιο εύστοχοι, σημείωσαν ένα τέρμα και πήραν τη νίκη με 9-8 και παράλληλα την ευκαιρία να διεκδικήσουν την 5η θέση της διοργάνωσης.

Πρώτοι σκόρερ για την Ελλάδα ήταν οι Μάριος Καπότσης και Χριστόδουλος Κολόμβος που σημείωσαν από δύο τέρματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.