Νέο πρόβλημα με Γιωτόπουλο, εκτός και πάλι ο Αναγνωστόπουλος

Ματς “ζωής ή θανάτου” δίνει η Νίκη Βόλου το απόγευμα της Κυριακής (17/3, 17:00), όταν και θα αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Η ομάδα του Σπύρου Στρατίκη, ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, οι οποίες την έφεραν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, επιθυμεί τη νίκη, η οποία θα της δώσει σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση, ενόψει της συνέχειας.

Απέναντί της θα βρεθεί ο Α.Ο. Αγρινίου, ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κυνηγά την άνοδό της στην Α2 κι επιθυμεί κι αυτή διακαώς το ροζ φύλλο για τα δικά της βαθμολογικά κίνητρα.

Νίκη κι Αγρίνιο έχουν έρθει φέτος δύο φορές αντιμέτωποι, στην αρχή της σεζόν στη Νέα Ιωνία για το Κύπελλο και στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος στο κλειστό του Αγρινίου, με τη βολιώτικη ομάδα να μετρά ισάριθμες ήττες, σε παιχνίδια, βέβαια, που το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε… “στα σημεία”.

Στα αγωνιστικά, εκτός προπονήσεων συνεχίζει να βρίσκεται ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ακόμα ταλαιπωρείται από την κάκωση στον ώμο του. Ο Βολιώτης πλέι μέικερ συνεχίζει να προπονείται ατομικά και να πραγματοποιεί θεραπείες με ενέσεις στη Λάρισα, προκειμένου να επουλωθεί ο τραυματισμός του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, από την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να συμμετέχει σε κάποια κομμάτια του προγράμματος που εκτελούν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Νέο πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει ο Βασίλης Γιωτόπουλος, το οποίο προκλήθηκε στο ματς του περασμένου Σαββάτου, στα Φάρσαλα, πέρα από τον γνωστό τραυματισμό του στο γόνατο. Έτσι, προπονείται κι αυτός συντηρητικά, ακολουθώντας παράλληλα θεραπείες με ενέσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος την Κυριακή.

Β’ Εθνική/2ος όμιλος

22η αγωνιστική

Κυριακή 17 Μαρτίου

Αρναίας 19.00 Στρατώνι-ΧΑΝΘ

Κέρκυρας 17.00 Φαίακας-Γέφυρα

Μακεδονικού 17.00 Μακεδονικός-Φίλιππος Βέροιας

Ν. Ιωνίας Βόλου 17.00 Νίκη Βόλου-Αγρίνιο

Πεύκων 17.00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-Φάρσαλα

Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Ίκαροι Σερρών

Χαλκιοπούλειο 17.00 Έσπερος Λαμίας-Ελευθερούπολη

Χαλκηδόνας 17.00 Προποντίς-Ανατόλια

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.