Νέο στραπάτσο για την Εθνική, ήττα με 2-3 από την Αρμενία

Τα στραπάτσα συνεχίζονται για την Εθνική Ελλάδος, που έχασε με 2-3 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ. Έτσι μπήκε ταφόπλακα επί της ουσίας στις ελπίδες για πρόκριση στο Euro 2020. Μόλις στο 8′ η Αρμενία αιφνιδίασε την ελληνική ομάδα, που βρέθηκε απροετοίμαστη έπειτα από μια λάθος μεταβίβαση στο κέντρο. Η αντεπίθεση των Αρμένιων ήταν ταχύτατη και εξαιρετική σε αντίθεση με την κάκιστη λειτουργία όλης της αμυντικής γραμμής που πιάστηκε στον ύπνο. Ο Βλαχοδήμος επίσης καθυστέρησε να αντιδράσει δίνοντας χώρο και το δικαίωμα στον Καραπετιάν να τον προσπεράσει και να πλασάρει ιδανικά από πλάγια θέση ανοίγοντας το σκορ (0-1).
Κι όπως φάνηκε στη συνέχεια το σοκ ήταν αρκετά ισχυρό για την Εθνική, που όχι μόνο δεν μπόρεσε να συνέλθει και να αντιδράσει, αλλά βρέθηκε σε ακόμη πιο δυσχερή θέση, όταν στο 32′ οι Αρμένιοι διεύρυναν το προβάδισμά τους (0-2). Ο Γκαζαριάν δέχθηκε την πάσα, έκανε ωραία ατομική προσπάθεια αδειάζοντας τον Παπασταθόπουλο και με εξαιρετικό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Εθνικής.
Η Ελλάδα ανέβηκε στο δεύτερο, έφτασε στο γκολ με τον Ζέκα στο 54’ αλλά δεν ήταν αρκετό για το θετικό αποτέλεσμα, αφού οι κενοί χώροι στην προσπάθεια να ισοφαρίσει έδωσαν την ευκαιρία στην Αρμενία να κλειδώσει τη νίκη με τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα στο 74′ ο Μπαρσεγιάν πήρε το ριμπάουντ από το δοκάρι του Μκχιταριάν και έγραψε το 1-3. Μετρίασε την πίκρα ο Φορτούνης στο 87’ που μείωσε σε 3-2 μετά από ένα παγκόσμιας κλάσης γκολ, περνώντας όλο τον κόσμο.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Κούτρης, Μαυρίας (17′ λ. τρ. Κώτσιρας), Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Ζέκα, Σάμαρης (75′ Σιώπης), Μασούρας, Πέλκας (68′ Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.

Αρμενία: Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μπαρσεγιάν, Χοφνανισιάν Α., Μκχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν (70′ Μπαμπαγιάν), Ισκανιάν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.