Νέο τεστ με Νορβηγία η Εθνική Ελλάδας

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Euro 2020, όπου θα απουσιάσει ξανά η Εθνική Ελλάδας, η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σιπ δίνει το τελευταίο φιλικό της φετινής σεζόν.

Η Εθνική Ελλάδας, λοιπόν, δίνει απόψε το τελευταίο φιλικό της τη φετινή σεζόν στη Μάλαγα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία με το μεγάλο αστέρι της τον Χάαλαντ της Ντόρτμουντ (20:00).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται πως έχει αρχίσει να φτιάχνει ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο θα προσπαθήσει η «γαλανόλευκη» να φτάσει στο Κατάρ τον Νοέμβριο του 2022 για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για αυτόν τον λόγο αναμένεται σήμερα να κάνει κάποιες λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, θέλοντας να αρχίσει να δημιουργεί ομοιογένεια στο σύνολο που θα στηριχθεί στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Όλα δείχνουν ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραταχθεί με 4-2-3-1 κόντρα στους Νορβηγούς. Την «γαλανόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ανδρούτσο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Γιαννούλη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γαλανόπουλος και Μπουχαλάκης (ή Ζέκα). Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Μασούρας, Μάνταλος (ή Πέλκας ) και Μπακασέτας, ενώ σέντερ θα είναι ο Παυλίδης ή ο Δουβίκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Σάλιακας, Πούγγουρας, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Κούτρης, Σιώπης και Τζόλης.

Sportfm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.