Νέο ξεκίνημα για τη Νίκη

Απέναντι στη Σαντορίνη την Τετάρτη 14/04

Εντός έδρας επιστρέφει η Νίκη Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη για την 5η αγωνιστική της Football League, με τη διοργανώτρια Αρχή να επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του «Magnesiasports», με ορισμό του αγώνα στη Νεάπολη αντί του Πανθεσσαλικού.

Όπως και να έχει, η Νεάπολη είναι ένα γήπεδο που αρκετοί παίκτες της Νίκης Βόλου το γνωρίζουν και από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και που το ξέρουν και από τις προπονήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί φέτος εκεί. Σ’ αυτό το παιχνίδι λοιπόν οι «κυανόλευκοι» καλούνται να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά και τη «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Την ίδια στιγμή οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενέτης με τοποθέτησή τους ραδιοφωνικά τόνισαν ότι θα γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες, με εμπιστοσύνη πάντα στο έμψυχο υλικό που είναι άκρως ποιοτικό, αλλά και στο προπονητικό επιτελείο με επικεφαλής τον Στάικο Βεργέτη.

Όσον αφορά την ομάδα της Σαντορίνης που έρχεται στον Βόλο, σίγουρα δεν είναι ένα σύνολο που θα πρέπει να φοβίζει την ποιοτική και σοβαρή Νίκη, αλλά όπως και να έχει, μετρά αυτήν τη στιγμή περισσότερους βαθμούς στη συγκομιδή της.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι φιλοξενούμενοι χαρακτηρίζουν ήδη «οδύσσεια» το ταξίδι της αποστολής τους προς τη Μαγνησία, λόγω προφανώς της απόστασης. Ήδη μετά το παιχνίδι με τον Ιάλυσο (1-0 σε βάρος της Σαντορίνης), η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της στη Ρόδο και αναμένεται στον Βόλο για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.