Νέο ξεκίνημα και επιτυχίες για τον Νικόμαχο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινά η νέα χρονιά για τον “Α.Σ. Νικόμαχος” και οι επιτυχίες είναι πολλές και σε παράλληλα επίπεδα.

Στο δυναμικό και προπονητικό team του βολιώτικου συλλόγου εκτός του Τόρη Δημήτρη και Παύλου, προστίθεται άλλος ένας γυμναστής με ειδικότητα στο Ταεκβοντό, ο Χρηστάκης Βαλάντης, ο οποίος θα δώσει νέα ώθηση για ακόμη καλύτερες προπονήσεις και στις μικρότερες ηλικίες αλλά και στην αγωνιστική διαδικασία. Ο συγκεκριμένος προπονητής υπήρξε πρωταθλητής του αθλήματος με Πανελλήνιες, Βαλκανικές και άλλες Διεθνείς διακρίσεις, μέλος των κλιμακίων Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια και επίσης μέλος της Εθνικής ομάδας και Προολυμπιακής ομάδας Νέων. Ήταν  από τους πρώτους αθλητές του συλλόγου, όταν πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία του και τώρα είναι προπονητής στον σύλλογο.

Ταυτόχρονα είναι όλοι χαρούμενοι, αφού πρωταθλητές του συλλόγου πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχόλες και Πανεπιστήμια. Η Χρυσή πανελλήνια πρωταθλήτρια και μέλος της Εθνικής ομάδας Γκαγιάννη Τάνια κατάφερε την εισαγωγή της στη ΣΜΥ στα Τρίκαλα. Ο χρυσός πανελληνιονίκης στους Έφηβους το 2018 Κωνσταντίνος Βαϊνάς κατάφερε την εισαγωγή του στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης. Ο ασημένιος Πανελληνιονίκης (Μαθητικό) Σανίδας Νικόλαος για το 2019 κατάφερε την εισαγωγή του στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη επιτυχία επίσης για τον σύλλογο η συμμετοχή της αθλήτριας Ζαχαράκη Μαριτίνας με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων, που θα γίνει 4-6 Οκτωβρίου στην Ισπανία. Η αθλήτρια του Νικόμαχου συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων του 2018 και έτσι άξια εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Εθνική ομάδα στις διοργανώσεις του 2019.

Στα προσεχή σχέδια του συλλόγου είναι η συμμετοχή στα Προκριματικά πρωταθλήματα, στα Πανελλήνια κύπελλα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, σε διεθνή και φιλικά πρωταθλήματα καθώς και σε πολλές άλλες δραστηριότητες αγωνιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Το Δ.Σ. εκφράζει τη διαρκή στήριξή του στις προσπάθειες όλων στο σύλλογο και εύχεται επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι εγγραφές στα προπονητήρια του συλλόγου συνεχίζονται κανονικά και υπάρχουν προσφορές για τα νέα μέλη και χαμηλές συνδρομές. Για περαιτέρω πληροφορίες επί της Ελ. Βενιζέλου 112 (Ιωλκού) στο 24210 48482 και στη Φιλελλήνων 14 με 28ης Οκτωβρίου στο 2421038770 καθώς και όλη μέρα στα τηλ. 6977432575, 6946589895, 6977526421.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.