Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο της Αγριάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνθετικό χλοοτάπητα, νέα γκολπόστ και πάγκους, θα αποκτήσει σύντομα το γήπεδο της Αγριάς, μετά και την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Βόλου. Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, όπως τονίζεται, μεταξύ άλλων, σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το οποίο αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

«Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Βόλου για το έργο της βελτίωσης του Γηπέδου της Αγριάς. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 250.000 ευρώ αφορά στην τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα, καθώς και σε νέες εστίες και πάγκους για αθλητές και διαιτητές.

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες βελτιώνουμε τις υποδομές στο γήπεδο της Αγριάς» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ικανοποιούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και δίνουμε διέξοδο ασφαλούς άθλησης και ψυχαγωγίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.