Νέος χορηγός της Basket League η εταιρεία «ΕΚΟ»

Μια συμφωνία που δίνει προοπτική στο επαγγελματικό μπάσκετ, πέτυχε ο ΕΣΑΚΕ, καθώς εξασφάλισε συνεργασία με νέο Κεντρικό Χορηγό. Όπως έγινε γνωστό στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης νέος «συμπαίκτης» της Basket League την επόμενη χρονιά θα είναι η εταιρεία εμπορίας καυσίμων ΕΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία χορηγίας για την σεζόν 2019-20 έκλεισε στις 850.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 700.000 ευρώ θα μοιραστούν στις 14 ομάδες της Α1. Το deal -που δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί με λεπτομέρειες- θα είναι τριετές.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στη σημερινή (19/9) συνεδρίαση του εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο μετά τη σχετική πρόταση να προχωρήσει σε συζητήσεις, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας με την εταιρεία  ΕΚΟ», αναφέρει το σάιτ του ΕΣΑΚΕ. «Η πρόταση για την Κεντρική Χορηγία από μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχει χαρακτήρα στρατηγικής συνεργασίας σε βάθος χρόνου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, που πρόσθεσε: «Ο ΕΣΑΚΕ άντεξε και θα είναι και φέτος και του χρόνου εδώ δυνατός και ενωμένος για ακόμη πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ διατηρήθηκε. Η υπογεγραμμένη σύμβαση για την επόμενη σεζόν θα τηρηθεί.  Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ανανέωση δύο χορηγικών συμφωνιών με την “Υδρόγειο Ασφαλιστική” και την “Avance”».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.