Νέος γενικός αρχηγός στον Σαρακηνό ο Μιχάλης Κουτσογιάννης

Ο Σαρακηνός ξεκίνησε τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν, που θα βρει και πάλι τους κοκκινόμαυρους στην Α’ ΕΠΣΘ, αφού το πρωτάθλημα τελείωσε απότομα λόγω ης επιδημίας του κορωνοϊού, με την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη να βρίσκεται στην 3η θέση και να μην μπορεί να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνικη. Όλ’ αυτά σίγουρα έφεραν μία πικρία στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι όμως παύουν να κοιτάνε πίσω και βλέπουν την επόμενη μέρα, θέλοντας να οργανωθούν για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σαρακηνός συμφώνησε με τον Μιχάλη Κουτσογιάννη, ώστε ο 35χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, του Κενταύρου (εκεί ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Φασουράκη), του Ρήγα Φεραίου, του Αχιλλέα Φαρσάλων, της Σκιάθου, του Πηλέα, να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού, καθώς ο Βαγγέλης Σατραζέμης, που είχε τον ίδιο ρόλο, πήρε μετάθεση ως λιμενικός στην Κω.

Από κει και πέρα, με το γήπεδό του να έχει αποκτήσει εδώ και μερικούς μήνες πλαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς, ο Σαρακηνός στρέφει το βλέμμα του στην όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της ακαδημίας του, αφού πλέον υπάρχουν οι σωστές εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη των υποδομών του συλλόγου και θα δοθεί μεγάλη βάση σ’ αυτόν τον τομέα. Μάλιστα, είναι βέβαιο ότι ο προπονητής Γιάννης Φασουράκης, που συνεχίζει κανονικά στον πάγκο, θα ανεβάσει τέσσερις πιτσιρικάδες στην πρώτη ομάδα τουλάχιστον για την προετοιμασία και ένας απ’ αυτούς θα είναι και πάλι ο Βαλουξής.

Παράλληλα, από τη νέα βδομάδα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανανεώσεις, με τον κοινό στόχο τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης να είναι η παραμονή 16 ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της φετινής σεζόν. Επίσης, είναι γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει επαφές και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με τους «κοκκινόμαυρους» να θέλουν και για την περίοδο 2020-21 να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Χρ. Θαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.