Νέος προπονητής της Ακρόπολης ο Δημήτρης Ζιώγας

Νέος προπονητής της Ακρόπολης είναι ο Δημήτρης Ζιώγας, που συμφώνησε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Σέσκλου, μετά από συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής (24/5) με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Μόσιο.

Η Ακρόπολη παρέμεινε στην Α’ ΕΠΣΘ, κατηγορία που θα δουλέψει για πρώτη φορά ο 43χρονος τεχνικός, που φέτος ήταν στη Χλόη, που μέχρι τη στιγμή της αποβολής της από το πρωτάθλημα ήταν στις θέσεις ανόδου.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ζιώγας αποχαιρέτησε τη Χλόη με μήνυμά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αναφέροντας τα εξής: «Έπειτα από πέντε απολαυστικούς μήνες στην οικογένεια της Α.Ε. ΧΛΟΗΣ ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου από την ομάδα. Τα λόγια είναι λίγα και φτωχά, για να εκφράσω τα όσα έζησα στην Α.Ε. ΧΛΟΗΣ. Είμαι περήφανος και τυχερός που υπήρξα κομμάτι αυτής της ομάδας, μιας ομάδας που υπηρέτησα με αφοσίωση αυτούς τους πέντε μήνες.

Ευχαριστώ θερμά ένα προς έναν όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους αυτούς τους πέντε υπέροχους μήνες. Έκανα καινούργιους και αληθινούς ποδοσφαιρικούς φίλους.

Επίσης τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τον απλό φίλαθλο κόσμο της ομάδας που ήταν αρωγός της προσπάθειάς μας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τέλος τον πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Νατούδη, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα που με τίμησε με την φιλία του και την εμπιστοσύνη του».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.