Νέος σημαντικός βαθμός εκτός έδρας για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας για τον Α.Σ. Βόλος 2004 στην 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Μετά τον πόντο κόντρα στα Βριλήσσια, η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη έφερε 0-0 και με την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου, μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, καθώς αμφότερες μάχονται για την παραμονή, και επομένως κάθε βαθμολογικό όφελος απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο είναι σημαντικό, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Βόλος 2004 είχε επικρατήσει εντός έδρας στον πρώτο γύρο και έχει πλέον το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Επίσης, η ισοπαλία ήταν σημαντική, καθώς οι φιλοξενούμενες πήγαν με 15 παίκτριες στην Αθήνα και οι δύο απλώς συμπλήρωσαν την αποστολή, καθώς δεν μπορούσαν να βοηθήσουν.

Η διαφορά των δύο βαθμών παρέμεινε μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα υπέρ της βολιώτικης ομάδας, που βρίσκεται στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού, αφού τόση είναι η απόσταση από τον Ιάλυσο, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση και ηττήθηκε στη Ρόδο από τον Α.Ο. Βριλησσίων.

Το ματς με την Αθηναϊκή παρά το γεγονός ότι δεν είχε γκολ, είχε θέαμα και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη ως το τέλος. Ο Βόλος 2004 έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο 33’ με την Γκέκα να φεύγει μόνη από τα αριστερά, να πλασάρει, αλλά η αντίπαλη τερματοφύλακας απέκρουσε. Μάλιστα, η ίδια πήρε το ριμπάουντ κι ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση, πάτησε την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία σε αντίπαλο να την ανακόψει.

Στο 71’ το μακρινό φάουλ της Παπασακελλαρίου είχε κατεύθυνση προς την εστία, αλλά η τερματοφύλακας της Αθηναϊκής ακούμπησε όσο χρειαζόταν την μπάλα, για να τη στείλει στο δοκάρι και από κει κόρνερ.

Στο 80’ η Τσιλίκα αποδείχθηκε φύλακας-άγγελος της εστίας του Βόλου 2004, αφού απέκρουσε πέναλτι της Τομαή στη μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι μία από τις δύο αλλαγές των φιλοξενούμενων ήταν και 12,5 ετών Νάνου.

Επόμενο πολύ κρίσιμο ματς, που θα δώσει αβαντάζ έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αν κερδηθεί, είναι αυτό σε δύο βδομάδες εντός έδρας με τον Ιάλυσο.

ΒΟΛΟΣ 2004: Τσιλίκα, Βαϊνοπούλου, Καρακάνα, Παπασακελλαρίου, Ιωακειμίδου, Ξάνθη, Κέκου, Νενέ, Ανδρέου, Γκέκα, Κατσαβριά (50’ Κομνιώτη)

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

L.F.C. Ιάλυσος- Α.Ο. Βριλησσίων 0-1

Ολυμπιάδα Υμηττού- Αγία Παρασκευή 1-1

Σταυρός Καλυθιών- Λεοντικός Κηφισιάς 0-2

Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου- Α.Σ. Βόλος 0-0

Η βαθμολογία

  1. Αγία Παρασκευή 23
  2. Ολυμπιάδα Υμηττού22
  3. Α.Ο. Βριλησσίων 17
  4. Λεοντικός Κηφισιάς 14
  5. Α.Σ. Βόλος 2004 10
  6. Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου 8
  7. L.F.C. Ιάλυσος 7
  8. Σταυρός Καλυθιών 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(22-23/02):

Α.Σ. Βόλος 2004-L.F.C. Ιάλυσος

Σταυρός Καλυθιών- Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου

Λεοντικός Κηφισιάς- Αγία Παρασκευή

Α.Ο. Βριλησσίων- Ολυμπιάδα Υμηττού

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.