Νίκες για άνδρες, γυναίκες και νεάνιδες της Αργούς

Οι νεάνιδες της Αργούς

Σαββατοκύριακο επιτυχιών ήταν αυτό που πέρασε για τις ομάδες βόλεϊ της Αργούς, αφού τόσο η ανδρική ομάδα όσο και η γυναικεία σημείωσαν νίκες, ενώ και οι νεάνιδες πήραν την πρόκριση για την οκτάδα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Πιο αναλυτικά, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας βρέθηκαν σε καλή μέρα και επικράτησαν με 3-0 σετ επί της φιλοξενούμενης Δωρίδας για τη 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικής ανδρών στο κλειστό της Πορταριάς.

Τα σετ: 25-14, 25-8, 25-16

Διαιτητές: Παρασκευάς Θεόδωρος, Κολτσίδας Ευάγγελος, Κουρτεσιώτης Στέφανος.

ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς): Αναστασιάδης, Ανδριώτης, Δρακάκης, Ισλαμάι, Ζηλιαναίος, Παπαδημητρίου, Σκευοφύλαξ, Σωτηρίου, Φουρκιώτης, Σπανουδάκης (L)

ΔΩΡΙΔΑ: Αναστασόπουλος, Μαυρογεώργης, Σταθόπουλος, Γαλανός, Παπαλουκάς, Τσόκας

 Η γυναικεία ομάδα

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών η Αργώ επικράτησε στο Β. Παρασκευόπουλος με 3-1 της Φθίας. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε δυναμικά και στα δύο πρώτα σετ ήταν κυρίαρχη, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης την αντίπαλη ομάδα να αντιδράσει.

Στο τρίτο σετ η χαλάρωση ήταν εμφανέστατη και η Φθία κατάφερε να το κατακτήσει, ωστόσο στο τέταρτο σετ η βολιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες και το πήρε με 30-28.

Τα σετ: 25-16, 25-17, 15-25, 30-28

Διαιτητές: Τόκα Κατερίνα, Μακρυγιάννη Θωμαή,Παπάζογλου Αλέξανδρος.

ΑΡΓΩ  (Σταθόπουλος, Ζαφειρίου): Τάσσου, Σταυρακοπούλου, Καλαποδά, Γκορίλα, Ράντζου, Γιαννετάκη, Φιλιππίδη (τραυματίας), Χαρχαρή, Αμυγδαλοπούλου, Κάστανου, Κασιούρα, Γιαλογλου (L), Παπαθανασίου (L)

ΦΘΙΑ (Δημουλάς): Γιοκαρίνη, Βέλη, Φατσή, Χαριλα, Μαυρίκη, Παπακωνσταντίνου, Ζωγλοπίτη, Τεντζέρη, Ράπτη, Μαντουδιώτη, Δημητροπούλου, Κούτου (L),Τσαντζαλη (L).

Οι νεάνιδες

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες των Νεανίδων της Ε.Σ.Π.Ε.Κ.Ε.Λ για ακόμα μια χρονιά βρίσκεται πλέον η ΑΡΓΩ μετά τη νίκη της επί του ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ με 0-3 σετ. Επόμενος αγώνας με την ομάδα των Σουφλαρίων στις 2 Δεκεμβρίου, όπου τα κορίτσια της Αργούς θα αγωνιστούν, για να εξασφαλίσουν την είσοδο στο Final 4.

Τα σετ: 9-25, 7-25, 22-25

Διαιτητές: Λιόρα Ελένη, Ιατροπούλου Βιβή

ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος, Ζαφειρίου): Γκορίλα, Κασιούρα Β., Ράντζου, Πολυζώη, Αλατίνη, Παΐλα, Χαντζή, Αμυγδαλοπούλου, Σταθοπούλου, Κασιούρα Χ., Γιαλογλου (L), Καμινάρη (L)

ΕΡΜΗΣ (Τσιρογιάννης): Καρναβά, Χάυδα, Μπαρούτσα, Αβράμπου, Αγορίτσα, Ατέση, Κωνσταντινίδη, Κασίδα.

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.