Νίκες για άνδρες και γυναίκες του Α.Σ. Αργώ

Τη νίκη με 3-1 σετ πήρε η ανδρική ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ στον Τύρναβο με αντίπαλο την Ακαδημία, στον μικρό τελικό του κυπέλλου της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η βολιώτικη ομάδα έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην πολύ μαχητική ομάδα του Τυρνάβου και ταυτόχρονα κατέκτησε την τρίτη θέση στο θεσμό του Kυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ. Για την ΑΡΓΩ το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα θετικό τεστ ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, με αντίπαλο την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Τα σετ: 23-25, 25-23, 18-25, 13-25

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς): Τσοπάνος, Σκευοφύλαξ, Φουρκιώτης, Ανδριώτης, Σωτηρίου, Σπανουδάκης, Λεντίνιο, Ζηλιαναίος, Δρακάκης, Παπαδημητρίου.

Απουσίασαν λόγω ασθένειας οι Αβραμίδης, Αναστασιάδης

Νίκη με 3-1 για τις γυναίκες

Πανηγύρισε τη νίκη για 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής η γυναικεία ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ με το υπέρ της 3-1 επί των Σουφλαρίων.

Η βολιώτικη ομάδα, που κατέβηκε με σοβαρές ελλείψεις λόγω τραυματισμών, μπήκε μουδιασμένη στο πρώτο σετ και με αρκετά λάθη έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα των Σουφλαρίων να προηγηθεί. Στη συνέχεια όμως τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ ανέβασαν στροφές  και αφού βελτίωσαν την αποτελεσματικότητά τους στην επίθεση απέναντι στην πολύ σκληρή άμυνα των Σουφλαρίων, επικράτησαν της αντιπάλου τους, παίρνοντας τα επόμενα τρία σετ (3-1).

Τα σετ: 19-25, 25-21, 25-19, 25-19

Διαιτητές: Χουλιαρόπουλος Δημήτρης, Νίκα Μινσέρ, Παπάζογλου Αλέξανδρος.

ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος, Ζαφειρίου): Τάσσου, Σταυρακοπούλου, Καλαποδά, Γκορίλα (τραυματίας), Ράντζου, Φιλιππίδη (τραυματίας), Γιαννετάκη, Κασιούρα, Ρούντου, Χαρχαρή, Αμυγδαλοπούλου, Πολυζώη, Παπαθανασίου (L)

Αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 3-1

ΦΙΛ/ΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ-Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ  1-3

Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3-1

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ-Σ.Π.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  9

2.Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ  8

3.Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ  7

4.Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ  6

5.ΑΠΣ ΛΑΜIΑΣ ΦΘΙΑ  6

6.Σ.Π.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   6

7.ΦΙΛ/ΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ   3

8.ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ  0

9.Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  0

10.Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ  0

 Ήττα για τις νεάνιδες, αλλά πρόκριση

Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισε στις Λιβανάτες η ομάδα των νεανίδων από τον ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟ. Οι νεάνιδες της ΑΡΓΟΥΣ  που αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις στη σύνθεσή τους και κυρίως με αθλήτριες της ομάδας παγκορασίδων-κορασίδων, παρά την ήττα τους εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στη φάση των 8.

Τα σετ: 22-25, 25-22, 27-25, 22-25,17-15

ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος, Ζαφειρίου): Ράντζου, Γκορίλα (τραυματίας), Κασιούρα, Αμυγδαλοπούλου, Χαντζή, Παΐλα, Πασχαλίδου, Πολυζώη, Καμινάρη (L)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.