Νίκες για άνδρες και κορασίδες και ήττα για τις γυναίκες της Αργούς

Οι κορασίδες της Αργούς

Νίκες για τους άνδρες και τις κορασίδες και ήττα για τις γυναίκες ήταν ο απολογισμός της Αργούς το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Οι άνδρες

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών η Αργώ επικράτησε του Φ.Σ Λαμίας με 3-0. Η ομάδα του Λευτέρη Τιρτιράκη σ’ ένα ωραίο παιχνίδι με ένταση και ενδιαφέρον, είχε το πάνω χέρι σε όλον τον αγώνα και με πολύ καλή απόδοση έφτασαν στο τελικό 3-0.

Σετ: 25-18, 25-14, 25-17

Διαιτητές: Σκορδαρά Αικατερίνη, Μακρυγιάννη Θωμαή, Παπάζογλου Αλέξανδρος.

ΑΡΓΩ (Τιρτιράκης, Βούλγαρης): Τσοπάνος (Α), Αβραμίδης, Ανδριώτης, Δρακάκης, Αναστασιάδης, Ισλαμάι, Ζηλιαναίος, Σκευοφύλαξ, Παπαδημητρίου, Φουρκιώτης, Σωτηρίου (L), Σπανουδάκης (L)

Οι κορασίδες

Σ’ ένα πολύ ωραίο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Βάκης Παρασκευόπουλος με αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα του Γ.Σ. Τυρνάβου, οι κορασίδες της ΑΡΓΟΥΣ αποφασισμένες για τη νίκη και παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ πήραν το ροζ φύλλο, φτάνοντας στο τελικό 3-0 σετ.

ΑΡΓΩ (Σταυρακοπούλου, Σταθόπουλος, Ζαφειρίου): Αμυγδαλοπούλου, Κασιούρα Β., Κάστανου, Παΐλα, Κασιούρα Χ., Αλατίνη, Πολυζώη, Μιμίκου, Πασχαλίδου, Χαντζή, Σταθοπούλου, Καμινάρη (L)

Οι γυναίκες

Ήττα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών για την Αργώ στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με αντίπαλο τη γηπεδούχο Νίκη Βόλου.

Τα κορίτσια της Αργούς δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πάρα μόνο στο δεύτερο σετ, στο οποίο, αν και ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκειά του δεν κατάφεραν να το κερδίσουν.

Σετ: 25-17,26-24,25-14

Διαιτητές: Νικολόπουλος Ιωάννης, Μακρυγιάννη Θωμαή, Κουρτεσιώτης Στέφανος

Νίκη (Μπουμπούκη): Βαΐτση, Γιαγκουνίδου, Δόλγυρα, Θεοχάρη, Κλαδάκη, Μαργαριτοπούλου, Θεοδωράκακη, Λώλου, Μερκονιάν, Νικολούλη, Σταφυλαράκη, Τριπύλα, Χαλκιά, Μπένου.

Αργώ (Σταθόπουλος, Ζαφειρίου): Τάσσου(Α), Σταυρακοπούλου, Καλαποδά, Γκορίλα, Ράντζου, Γιαννετάκη, Κασιούρα, Κάστανου, Αμυγδαλοπούλου, Παπαθεοδώρου, Γιαλόγλου (L)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.