Νίκες για Θησέα και Διαγόρα, ισοπαλία για Γ.Σ. Αλμυρού στις πρόβες-τζενεράλε

Θετικά αποτελέσματα έφεραν οι τρεις εκπρόσωποι της Μαγνησίας στη Γ’ Εθνική στα τελευταία τους φιλικά ματς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Θησέας κέρδισε με 0-1 τον Ηρακλή Λάρισας, ο Διαγόρας με 4-1 τον Απόλλωνα Λάρισας (η πλειονότητα των παικτών του ήταν από την Κ19), ενώ ο Γ.Σ. Αλμυρού ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα. Πιο αναλυτικά:

Ηρακλής Λάρισας-Θησέας 0-1

Αρκετά καλός ήταν ο Θησέας ειδικά στο δεύτερο μέρος με τον Ηρακλή Λάρισας σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Ελευθερών και κέρδισε με 0-1 χάρη σε γκολ του Σιώμου. Ο φορ της ομάδας από την Αγριά, που μπήκε στο 50’, για να μετατραπεί το σύστημα της ομάδας του Λάκη Μπακάλη από 3-4-2-1 σε 4-4-2, έκανε αισθητή την παρουσία του. Αρχικά, στο 65’ είχε διαγώνιο σουτ από θέση μέσα δεξιά, που πέρασε ελάχιστα άουτ, αλλά στο 71’ μετά από σέντρα του Οικονόμου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με γυριστή κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Στο 89’ ο Ηρακλής Λάρισας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κακαβίτσης, ενώ στην επαναφορά ο Χρηστίδης προσπάθησε να νικήσει τον Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε, που απέκρουσε.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς (46’ Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε), Ιακωβίδης, Βαν ντε Γουΐχε Ερρίκος (25’ λ. τρ. Ιωαννίδης), Νιαώτης (46′ Κοτζαθανάσης), Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (65′ Ζάχος), Χατζησταμάτης, Πέτσης (50′ Σιώμος), Οικονόμου, Βλάχος (79′ Ζαχαράκης)

Διαγόρας-Απόλλων Λάρισας 4-1

Κυρίως με παίκτες της Κ19, αλλά και με κάποιους παίκτες από την πρώτη ομάδα, όπως τον νεοαποκτηθέντα Χάλατς και τον πρώην τερματοφύλακα της Νίκης Θεολόγη, παρατάχθηκε στο Στεφανοβίκειο ο Απόλλων Λάρισας. τον οποίον καθοδήγησε ο προπονητής της δεύτερης ομάδας του, Βαγγέλης Στουρνάρας. Παρόλ’ αυτά δε μειώνεται η καλή απόδοση του Διαγόρα, που τον οδήγησε σε νίκη με 4-1.

Στο 9’, ο Αλαμάνης έκλεψε  από τον Θεολόγη και σε κενό τέρμα έκανε το 1-0, ενώ με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος αλλά και με τη συμπλήρωση μία ώρας αγώνα Ζιάκας και Κουβελάς βρήκαν δίχτυα από ασίστ του Τανού. Ενδιάμεσα (48’) ο δημιουργός του 2-0 και του 4-0 Τανός είχε γίνει σκόρερ μετά την πάσα του Κουβελά. Στο 81’ ο Δρόσος μείωσε για τον Απόλλωνα σε 4-1.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Πρασσάς, Αλεξίου, Σπαθής, Σπ. Καραπλιάγκος, Παπαγεωργίου, Καλύβας, Σιγαλάκος, Κουβελάς, Αλαμάνης.

Έπαιξαν και οι: Πρίφτης, Τανός, Κ. Καραπλιάγκος, Καλιακούδας, Ζιάκας και Ντάφος.

AΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Θεολόγης, Γεωργακόπουλος, Ευθυμιάδης, Μπρότσης, Παπαθανασίου, Κοσμίδης, Κουτσούκης, Ζανάκης, Γαρυφαλλόπουλος, Χάλατς, Γκουντρουμπής.

Έπαιξαν και οι: Τσούπρος, Σκύφτας, Παπαδόπουλος, Καρδάνης, Τσουλάνι, Μουσκεμένος, Εστιάδης, Δρόσος, Μαχούχας.

Μετέωρα-Γ.Σ. Αλμυρού 0-0

Θετικά στοιχεία απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως τα Μετέωρα, έδειξε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Καμία από τις δύο ομάδες δε σκόραρε στην Καλαμπάκα κι έτσι έμεινε ως το τέλος της φιλικής αναμέτρησης το 0-0.

Πολύ καλές στιγμές είχε η ομάδα του Στέλιου Αρσένου σε φάσεις τετ-α-τετ στο πρώτο μέρος με τους Βουρδάκη και Μπέικο, δηλαδή των δύο του ακραίων μεσοεπιθετικών (φορ ο Αναστασίου, δεκάρι ο Δερμιτζάκης). Στην πρώτη περίπτωση η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και στη δεύτερη απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκήπερ.

Νέο πρόσωπο ήταν ο αριστερός μπακ Αγγελής, που έχει περάσει από Ολυμπιακό Β. και Θησέα και ο οποίος θα ενισχύσει τους Αλμυριώτες.

Να σημειωθεί ότι για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος δε θα είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου του Αλμυρού, καθώς γίνονται εργασίες, και ο Γυμναστικός θα αναζητήσει άλλη έδρα, κοιτώντας Νεάπολη και Αγριά.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Πατσής, Λάμπος, Κυριάκος, Ζενούνης, Φούκης, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Βουρδάκης, Μπέικος, Αναστασίου

Έπαιξαν και οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Παπακώστας, Ρακής, Αγγελής, Παπουτσής, Τζαφλέρης, Δήμος, Αργυρόπουλος

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.