Νίκες με 3-1 για Τοξότη και Ν.Α. Νίκης στην ΕΠΣΘ, πρώτο τρίποντο για Πηλέα

Στο μοναδικό ματς για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ που έγινε σήμερα Σάββατο (31/10) ο Τοξότης κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Ριζομύλου στο βοηθητικό του ΕΑΚ και έφτασε στους εννιά βαθμούς, αφήνοντας με τέσσερις τους αντιπάλους του. Ο Σαρρής σκόραρε δις για την ομάδα του Θανάση Χρυσοχού, στο 25’ με σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από πάσα του Δενελάβα και στο 56’ βγαίνοντας σε τετ-α-τετ. Ενδιάμεσα είχε γράψει το 2-0 ο Χονδρογιάννης με σουτ εντός περιοχής. Το 3-1 για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 66’ ο Χαλιμούρδας με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ιωάννου.

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Ανέστης Πασχαλούδης, μετά το ματς έκανε την εξής ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:”Τα ίδια πράγματα κάθε εβδομάδα, καθίστε να τους χαίρεστε. Γι’ αυτό κάθε χρόνο λιγοστεύουν οι ομάδες στο ερασιτεχνικό, κατεβείτε από το συννεφάκι που ζείτε, για να δείτε λίγο καλύτερα τα πράγματα στο τοπικό. Λίγο αξιοπρέπεια δεν βλάπτει, ένας διαιτητής που βρίζει ποδοσφαιριστή μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι δικό σας δημιούργημα. Εγώ παραιτούμαι από το Δ.Σ. του Αστέρα Ριζομύλου, ο ρομαντισμός τελείωσε. Όσο μπόρεσα πρόσφερα.”

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης μετά από δύο συνεχόμενες ήττες επέστρεψαν στα τρίποντα, επικρατώντας με 3-1 στο Παντελής Μαγουλάς του Ανθίμου Γαζή.  Σίγουρα αυτή ήταν μία σημαντική επιτυχία για τους πιτσιρικάδες του Κώστα Σταμέλου, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 33’ με τον Θοδωρή Γκινίδη, ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 35’ ο Κίτσιος μετά από έμμεσο φάουλ έφερε το ματς στα ίσια. Ωστόσο, πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ο Μπούργος μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα μετά από παράλληλη μπαλιά του Πέτρου (2-1).  Ο τελευταίος σκόραρε στο 66’ με πλασέ εντός περιοχής διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν στους οκτώ βαθμούς, ενώ ο Άνθιμος Γαζής με την 3η του ήττα έμεινε στους έξι και σίγουρα η πορεία που έχει διαγράψει, δεν ικανοποιεί κανένα στους Πηλιορείτες, που ξεκίνησαν με υψηλές βλέψεις.

Ο Πηλέας πέτυχε την πρώτη του νίκη, επικρατώντας με 1-2 του Ελευθεριακού στο Βασδέκειο. Το 0-1 έγινε με γωνιακό πλασέ του Σαραφίδη και το 0-2 με εύστοχο πέναλτι του Μπαρμπαγεωργόπουλου, το οποίο κέρδισε ο Αναστασόπουλος. Ο Ελευθεριακός μείωσε λίγα λεπτά πριν το τέλος με πέναλτι.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην ΕΠΣΘ:

Α’ΕΠΣΘ

Τοξότης-Αστέρας Ριζ. 3-1

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Ν.Α. Νίκης-Ανθιμος Γαζής 3-1

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Ελευθεριακός-Πηλέας 1-2

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.